Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Također Vas obavještavamo da su trenutačno na društvenim mrežama u opticaju lažne objave koje koriste Elipso logo ali nemaju nikakve veze sa Elipsom i koje na lažni način prikazuju mogućnost kupovine proizvoda u Elipsu po znatno (nerealno) sniženim cijenama. Saznaj više

EPOS 1000236 Zoom
EPOS 1000236 headset; gaming; game one; black

179,00 €

  • na lageru dostupno

Žičane, naglavne, akustične slušalice za igranje!
Doživite zvuk igre kakav je zamišljen. Poznate po svojoj legendarnoj mješavini udobnosti i performansi, ove otvorene akustične slušalice isporučuju nevjerojatno prirodan hi-fi zvuk koji rastapa vanjski svijet. Njihov mikrofon za poništavanje buke prigušuje pozadinsku buku tako da s lakoćom možete osmisliti strategiju, a kada dođe vrijeme za pauzu, podignite polugu kako biste se odmah utišali. Nekoliko sati unutar igre, XXL jastučići za uši slušalice, podstavljena traka za glavu i lagana izrada donijet će se jednako udobno iskustvo kao u trenutku kada ste započeli.

Glavne značajke: Pravi otvoreni akustični dizajn, Legendarni High-Fidelity Audio, Elegantna i lagana konstrukcija za dugotrajno nošenje, EPOS BrainAdapt™ tehnologija, Klasičan dizajn s maksimalnom udobnošću, Integrirana kontrola glasnoće na desnoj slušalici, Trenutačno isključivanje zvuka, Klasične otvorene akustične slušalice za igranje, Mikrofon s fleksibilnom polugom za podizanje i isključivanje zvuka

Kompatibilnost uređaja: Xbox serija X, PS5, Nintendo Switch, Mac OS X, PS4, PC , Xbox One

Približite se igri više nego ikada. Široko otvorena zvučna pozornica ovih slušalica djeluje iznimno živopisno i prirodno, a otvorene akustične slušalice omogućuju vam da ostanete hladne glave u žaru igre. Idite dalje od kristalno čistog zvuka. Vlastita tehnologija zvučnika GAME ONE pruža briljantno uravnotežene zvučne pejzaže koji dokazuju da je zvuk ključ za vrhunsko uranjanje u igru! Kvaliteta i udobnost. Ove slušalice su tanke i lagane bez žrtvovanja performansi, s XXL jastučićima za uši za maksimalnu udobnost i luksuznom podstavljenom trakom za glavu.

Tehnologija osmišljena da podrži način na koji mozak obrađuje zvuk kako bi se smanjilo kognitivno opterećenje omogućavajući bolju komunikaciju, brže vrijeme reakcije i bolje donošenje odluka u igri.
Boja: crna

Šifra: 159945
Robna marka:EPOS
Kataloški broj: EPOS 1000236
Kategorija: INFORMATIKA > Slušalice i mikrofoni
Jamstvo:1 godine
Aktivni asortiman:DA