Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Također Vas obavještavamo da su trenutačno na društvenim mrežama u opticaju lažne objave koje koriste Elipso logo ali nemaju nikakve veze sa Elipsom i koje na lažni način prikazuju mogućnost kupovine proizvoda u Elipsu po znatno (nerealno) sniženim cijenama. Saznaj više

NACON RIG500PROHCGW Zoom
NACON RIG500PROHCGW headset; gaming; multiplatform; white

79,90 €

  • na lageru dostupno

Čvrsti dizajn pruža precizan zvuk visoke razlučivosti koji će vam omogućiti da nadmašite konkurenciju.
ELITE AUDIO - NESPORIV

Istaknite svoju nadmoć na bojnom polju s draguljem tehnologije i inženjeringa: slušalicama RIG 500 PRO HC. Sa svojim laganim egzoskeletom, precizno konfiguriranim zvučnim komorama, snažnim zvučnicima od 50 mm i RIG-ovim prvim audio selektorom za video igre s intuitivnom kontrolom glasnoće, ove slušalice vam daju sva oružja koja su vam potrebna za pobjedu!

Značajke:

Čujte više zvukova i reagirajte brže uz zvučnike od 50 mm koji proizvode zvuk visoke razlučivosti.
Iznimno lagani exoskeleton jastučići za uši pružaju optimalnu i udobnu pokrivenost ušiju, tako da možete igrati duže bez prekida.
Zvučne komore za izolaciju zvuka precizno su konfigurirane za emitiranje čak i najmanjeg zvuka, oživljavajući audio iskustvo visoke rezolucije s minimalnim izobličenjem.
Dizajn preko uha sa zvučnom izolacijom i jastučićima za uši od dva materijala osigurava pasivno smanjenje buke tako da možete igrati satima bez da se umorite ili da vam smeta pretjerana toplina.
RIG audio birač strateški je smješten s vašim kontrolerom tako da možete jednostavno prilagoditi glasnoću bez prekidanja igre.
Kontrole ugrađene u audio kabel olakšavaju podešavanje glasnoće i osiguravaju trenutni odgovor i minimalne smetnje.
Dolby Atmos tehnologija za slušalice stavlja vas u središte igre uz dinamičan zvuk koji vas potpuno obuzima.
Zahvaljujući odvojivom mikrofonu za suzbijanje buke i aktivnoj funkciji isključivanja zvuka, odmah znate je li mikrofon uključen ili isključen.
Izmjenjive slušalice i izmjenjivi kabeli omogućuju vam da konfigurirate slušalice tako da odgovaraju vašem načinu igranja i razini udobnosti koju želite.

Tehnički podaci:
Kompatibilnost:
- Nintendo Switch
- XBOX ONE
- PS4
Boja: Bijela
Širina pojasa: 20 Hz - 20 kHz
Impedancija: 32 ohma
Maksimalni SPL: 111 dBSPL / V
Svemir: Dolby Atmos
Promjer zvučnika: 50 mm
Priključak: 3.5 mm priključni kabel
Kontrola glasnoće: Game Audio Dial
Duljina kabela (cm): 130 cm
Šifra: 162096
Robna marka:NACON
Kataloški broj: RIG500PROHCGW
Kategorija: INFORMATIKA > Slušalice i mikrofoni
Jamstvo:2 godine
Aktivni asortiman:DA