Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Također Vas obavještavamo da su trenutačno na društvenim mrežama u opticaju lažne objave koje koriste Elipso logo ali nemaju nikakve veze sa Elipsom i koje na lažni način prikazuju mogućnost kupovine proizvoda u Elipsu po znatno (nerealno) sniženim cijenama. Saznaj više

PDP LVL40-XBO-WHT Zoom
PDP LVL40-XBO-WHT headset; gaming; xbox; bijeli

34,90 €

  • na lageru dostupno

Boja: Bijela
Pazite na igru i napravite brze prilagodbe zvuka pomoću kontrole glasnoće na uhu, dok vam prozračni jastučići pomažu da ostanete hladni i spriječite umor.
Budite korak ispred s žičanim stereo igraćim slušalicama LVL40!
Lagana konstrukcija nudi dugotrajnu udobnost bez obzira provodite li dan u co-op misijama ili samo igrate brzu utakmicu.
Čujte svoje neprijatelje prije nego što ih vidite s dva snažna zvučnika od 40 mm. Dajte svom timu jasne naredbe putem fleksibilnog mikrofona s poništavanjem buke ili ga okrenite da biste ga odmah isključili.
Šifra: 153902
Robna marka:PDP
Kataloški broj: PDP LVL40-XBO-WHT
Kategorija: INFORMATIKA > Slušalice i mikrofoni
Jamstvo:1 godine
Aktivni asortiman:DA