Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Također Vas obavještavamo da su trenutačno na društvenim mrežama u opticaju lažne objave koje koriste Elipso logo ali nemaju nikakve veze sa Elipsom i koje na lažni način prikazuju mogućnost kupovine proizvoda u Elipsu po znatno (nerealno) sniženim cijenama. Saznaj više

PDP PS4-WLVL50-GRY Zoom
PDP PS4-WLVL50-GRY headset; ps4; wireless; grey

99,90 €

  • na lageru dostupno

Igrajte na vrhu igre s nenadmašnom udobnošću, dugotrajnim trajanjem baterije i snažnim uravnoteženim zvukom bežičnih stereo igraćih slušalica PDP Gaming LVL50 za PlayStation 4. Trajanje baterije do 16 sati!
Uz nenadmašnu udobnost i uravnotežen zvuk postignite poboljšanu kvalitetu igara koju zaslužujete. Ostanite u vrhu igre i jasno komunicirajte sa svojim timom putem fleksibilnog mikrofona za uklanjanje buke.
Prilagodite glasnoću u hodu pomoću prikladnih zvučnih kontrola na uhu, plus značajka preklopnog mikrofona. Priključite slušalice izravno u DualShock 4 kontroler za jednostavno postavljanje bez muke. Uživajte u dinamičnom zvuku kroz par moćnih 50-mm upravljačkih zvučnika visoke rezolucije. S prozračnim jastucima za uši od najlonske mreže i podesivom laganom trakom za glavu, ove slušalice omogućavaju vam ugodu tijekom dugih igraćih sesija, tako da se možete usredotočiti na vođenje svog tima do pobjede!
Šifra: 148146
Robna marka:PDP
Kataloški broj: PDP PS4-WLVL50-GRY
Kategorija: INFORMATIKA > Slušalice i mikrofoni
Jamstvo:2 godine
Aktivni asortiman:DA