Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Također Vas obavještavamo da su trenutačno na društvenim mrežama u opticaju lažne objave koje koriste Elipso logo ali nemaju nikakve veze sa Elipsom i koje na lažni način prikazuju mogućnost kupovine proizvoda u Elipsu po znatno (nerealno) sniženim cijenama. Saznaj više

PDP XBO-LVL50-BLK Zoom
PDP XBO-LVL50-BLK headset; xbox one; black

54,90 €

  • na lageru dostupno

Boja: Crna

Igrajte na visokoj razini i predvidite sljedeći potez vašeg neprijatelja s kristalno čistim zvukom žičanih stereo igraćih slušalica PDP Gaming LVL50 za XboxOne konzolu. Uz nenadmašnu udobnost i uravnotežen zvuk postignite poboljšanu kvalitetu igara koju zaslužujete. Ostanite u vrhu igre i jasno komunicirajte sa svojim timom putem fleksibilnog mikrofona za uklanjanje buke na žičanim stereo slušalicama PDP Gaming LVL50.
Prilagodite glasnoću u hodu pomoću prikladnih zvučnih kontrola na uhu, plus značajka preklopnog mikrofona. Priključite slušalice izravno u kontroler za jednostavno postavljanje bez muke. Uživajte u dinamičnom zvuku kroz par moćnih 50-mm upravljačkih zvučnika visoke rezolucije. S prozračnim jastucima za uši od najlonske mreže i podesivom laganom trakom za glavu, ove slušalice omogućavaju vam ugodu tijekom dugih igraćih sesija, tako da se možete usredotočiti na vođenje svog tima do pobjede!
Šifra: 151112
Robna marka:PDP
Kataloški broj: PDP XBO-LVL50-BLK
Kategorija: INFORMATIKA > Slušalice i mikrofoni
Jamstvo:1 godine
Aktivni asortiman:DA