Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Također Vas obavještavamo da su trenutačno na društvenim mrežama u opticaju lažne objave koje koriste Elipso logo ali nemaju nikakve veze sa Elipsom i koje na lažni način prikazuju mogućnost kupovine proizvoda u Elipsu po znatno (nerealno) sniženim cijenama. Saznaj više

REDRAGON GM-99 Zoom
REDRAGON GM-99 mikrofon; stix

19,90 €

  • na lageru dostupno

Omogućuje glatko snimanje i jasan glas, pogodan za podcast, chat, glasovno snimanje, podcast, YouTube, Twitch, Skype, FaceTime, igre, MSN itd.
RGB osvijetljeno postolje kompaktne je veličine i jednostavno za nošenje.
Prijenosni i izdržljivi; Fleksibilni oblik meke cijevi mikrofona može se postaviti za 360 stupnjeva

Zvučna kartica ugrađena je u vaše računalo, nema potrebe za instaliranjem upravljačkih programa, jednostavna za instalaciju, kompatibilna sa sustavom Windows (7, 8 i 10)
Gumb za uključivanje / isključivanje mikrofona i pozadinskog osvjetljenja, pritisnite za isključivanje pozadinskog osvjetljenja, istovremeno isključite funkciju mikrofona, pritisnite ponovno za uključivanje pozadinskog osvjetljenja i istovremeno uključite funkciju mikrofona.

Specifikacija:
Osjetljivost: -38 + 2dB
Nazivni napon: 5V
Smjer: Omidirekcijski
Priključak: USB priključak
Duljina kabela: 1,8 m
Šifra: 152012
Robna marka:REDRAGON
Kataloški broj: REDRAGON GM-99
Kategorija: INFORMATIKA > Slušalice i mikrofoni
Jamstvo:1 godine
Aktivni asortiman:DA