Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Također Vas obavještavamo da su trenutačno na društvenim mrežama u opticaju lažne objave koje koriste Elipso logo ali nemaju nikakve veze sa Elipsom i koje na lažni način prikazuju mogućnost kupovine proizvoda u Elipsu po znatno (nerealno) sniženim cijenama. Saznaj više

REDRAGON H220-RED Zoom
REDRAGON H220-RED headset; gaming; themis h220; red; led

24,90 €

  • na lageru dostupno

Žičane gaming slušalice imaju stereo surround zvuk, slušalice su veličine da pokrivaju uši, mikrofon savršeno eliminira ambijentalnu buku, slušalice imaju kontrolu glasnoće, crveno LED osvjetljenje i kompatibilne su s PC-om, PS4 / 3, Xbox One i Nintendo Switch .
PROSTORNI ZVUK
Opremljen stereo zvukom visokih performansi i inteligentnim ekstremnim basom, poboljšava jasnoću zvuka i pruža vam studijsko zvučno polje, što ga čini vrijednim za razne igre.
CRYSTAL PURE CHAT
Visokokvalitetni jastučići za uši smanjuju pozadinsku buku. Izvor zvuka od 360 stupnjeva apsorbira skriveni mikrofon koji glasno i jasno hvata vaš glas. Savršeno za chat u igri i online chat, a mikrofon možete ukloniti dok gledate filmove ili slušate glazbu.
LAGANE I UDOBNE
Vrhunski jastučići za uši i podesiva ergonomski dizajnirana traka za glavu čine slušalice udobnima za dugotrajno nošenje, posebno za ljude koji vole igrati računalne igrice. Redragon je posvećen pružanju najboljeg iskustva igranja igraču.
KOMPATIBILNOST
Podržava PC aplikaciju, Play Station4/3, Xbox One i Nintendo Switch, laptop, tablet, iPad, pametni telefon. Imajte na umu da vam je potreban dodatni Microsoft adapter (nije uključen) za povezivanje sa starijom verzijom kontrolera Xbox One.

PLUG & PLAY: Nema potrebe za postavljanjem ili instalacijom. Slušalice su spremne za trenutnu upotrebu i uživanje.
Značajke:
Visokokvalitetna reprodukcija zvuka s 50 mm dinamičkim zvučnicima
Crveno LED pozadinsko osvjetljenje
3,5 mm x 2 pozlaćeni konektori pružaju vrhunske performanse zvuka
2-to-1 3,5-mm priključni distribucijski kabel Isporučuje se za kompatibilnost s više platformi
Ugrađeno podešavanje glasnoće i prekidač mikrofona
15-dijelni rastezljivi oblik za udobno nošenje
Tehnički podaci:
Vrsta konektora: USB + 3,5 mm x 2
Promjer zvučnika: ?50MM
Osjetljivost: 116 ± 3dB S.P.L. na 1KHz
Frekvencijski odziv: 20 ~ 20000 Hz
Impedancija: 16? ± 15%
Dimenzije mikrofona: ?60 * 2,7 mm
Osjetljivost: -38 ± 2dB (0dB = 1V / PA)
Impedancija: ? 2,2 K ? (maks.)
Šifra: 156076
Robna marka:REDRAGON
Kataloški broj: REDRAGON H220-RED
Kategorija: INFORMATIKA > Slušalice i mikrofoni
Jamstvo:1 godine