Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Također Vas obavještavamo da su trenutačno na društvenim mrežama u opticaju lažne objave koje koriste Elipso logo ali nemaju nikakve veze sa Elipsom i koje na lažni način prikazuju mogućnost kupovine proizvoda u Elipsu po znatno (nerealno) sniženim cijenama. Saznaj više

REDRAGON H510W-WHT Zoom
REDRAGON H510W-WHT headset; gaming; zeus 2; white

64,90 €

  • na lageru dostupno

Nevidljivo udobno nošenje - Slobodno podesiva traka za glavu s laganim izdržljivim čeličnim okvirom oslobodit će vašu glavu dodatnih opterećenja. Najfinija umjetna koža s vrhunskim punjenjem od memorijske pjene omogućuje uhu da diše i održava vaše uši suhima i hladnima. Bez ikakvog problema i nakon višesatnog nošenja, ovaj će vas proizvod naučiti kako slušati.

Razgovarajte sa sluhom - Ne samo da možete čuti zvuk bez gubitka kvalitete, već ga i proizvoditi. Odvojivi mikrofon za poništavanje buke zasigurno će vam ponuditi najljepšu komunikaciju sa suigračima ili prijateljima, bez šuma i piskutanja električne energije, izobličenog zvuka ili povratne mikrofonske buke .

Sve je pod kontrolom - Redragon H510 ima neovisnu linijsku kontrolu s podešavanjem glasnoće zvuka, uključivanjem / isključivanjem te uključivanjem / isključivanjem mikrofona. Sve postavke možete prilagoditi jednom rukom kako biste se snašli u bilo kojoj situaciji.

Stil na svim platformama - S ugrađenim USB upravljačkim okvirom, odvojenim 3,5 mm upletenim kabelom i 3,5 mm ulaznim priključkom, vaš se stil može prikazati na bilo kojoj platformi koju koristite, uključujući računalo, PS4 / PS3, Xbox One, Switch i mobilne uređaje.

Tehnički podaci:

Zvučnik:
Veličina: 53mm
Impendancija: 64? ± 15% (f = 1KHZ)
Osjetljivost: 110 ± 3dB
Frekvencijski odziv: 20-20KHZ
Ocijenjena snaga: 20-30mW

Mikrofon:
Veličina: 6,0x2,7 mm
Impendancija: 2.2K? (max)
Osjetljivost: -42 ± 3dB
Frekvencijski odziv: 100-10KHZ
Tip: višesmjerni
Šifra: 152013
Robna marka:REDRAGON
Kataloški broj: REDRAGON H510W-WHT
Kategorija: INFORMATIKA > Slušalice i mikrofoni
Jamstvo:1 godine
Aktivni asortiman:DA