Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Također Vas obavještavamo da su trenutačno na društvenim mrežama u opticaju lažne objave koje koriste Elipso logo ali nemaju nikakve veze sa Elipsom i koje na lažni način prikazuju mogućnost kupovine proizvoda u Elipsu po znatno (nerealno) sniženim cijenama. Saznaj više

REDRAGON H510-P Zoom
REDRAGON H510-P headset; gaming; zeus x; pink

69,90 €

  • na lageru dostupno

Uživajte u čistoći zvuka i bez gubitaka uz žičane slušalice Redragon H510 ZEUS X RGB 7.1. Opremljeni su tehnologijom surround zvuka 7.1, zvučnicima od 50 mm, podesivom trakom za glavu, vrhunskim punilima od memorijske pjene i svesmjernim mikrofonom.
Nude širi frekvencijski raspon, bogatije zvučno polje, veću rezoluciju i izniman zvuk. Savršeno podesiva traka za glavu s laganim izdržljivim čeličnim okvirom učinit će korištenje slušalica još udobnijim. Najbolja sintetička tkanina s vrhunskim punilom od memorijske pjene omogućuje vašim ušima da dišu i održava ih suhima i hladnima.
7.1 surround zvuk ne samo da vam daje veliku jasnoću, već i snažan 3D bas, tako da možete doživjeti bilo koji zvuk na višoj razini. Mikrofon za poništavanje buke iz okoline osigurava da se vaš glas čuje glasno i jasno. Upravljačka ploča za glasnoću na kabelu omogućuje vam jednostavno podešavanje glasnoće i uključivanje ili isključivanje mikrofona pritiskom na tipku.

Značajke:
Slušalice kompatibilne s mnogim uređajima
Udoban i lagan
RGB rasvjeta

Tehnički podaci:
Veličina zvučnika: 50 mm
Zvuk: 7.1 surround zvuk
Tip mikrofona: svesmjerni
Smanjenje buke: Da
Sučelje: USB
Šifra: 161388
Robna marka:REDRAGON
Kataloški broj: REDRAGON H510-P
Kategorija: INFORMATIKA > Slušalice i mikrofoni
Jamstvo:2 godine
Aktivni asortiman:DA