Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Saznaj više

hello spring 2024
Nintendo Switch 045496427801 Zoom

Kod za popust nije moguće iskoristiti na ovom artiklu.

Nintendo Switch 045496427801 switch igra the legend of zelda: skyward

44,90 € 59,90 €

  • na lageru dostupno

  • Kod za popust nije moguće iskoristiti na ovom artiklu

Hello spring 2024

Preko 2000 artikala po akcijskim cijenama do -30% čeka vas u Elipsu. Akcija traje od 11.03 do 21.04.2024. ili do isteka zaliha.

Kod za popust nije moguće iskoristiti na ovom artiklu.
Svjedočite podrijetlu glavnog mača u The Legend of Zelda: Skyward Sword HD za Nintendo Switch. Izvorno objavljena na Wii-u 2011., ova klasična potraga optimizirana je za Nintendo Switch s glatkijim kontrolama pokreta, kao i s novim kontrolama putem tipki.

Prikazujući najraniju priču u vremenskoj liniji Legende o Zeldi, Link mora putovati između svijeta iznad oblaka i ispod velike nepoznane u potrazi za svojom prijateljicom iz djetinjstva, Zeldom.

Naoružan svojim pouzdanim mačem i štitom, Link će se suočiti s moćnim neprijateljima, rješavati zeznute zagonetke i vinuti se nebom na vrhu goleme ptice zvane Loftwing u ovoj epskoj avanturi.

Kada igrate s dva Joy-Con kontrolera, oni postaju vaš mač i štit. Zamahnite desnim Joy-Conom da bi Link zamahnuo svojim mačem u igri i upotrijebite lijevi Joy-Con da podignete svoj štit i blokirate neprijateljske napade. Fizički pokreti poput ovih također se mogu koristiti za korištenje različitih alata i predmeta, kao što je nošenje luka i strijele ili bacanje bombi.

Po prvi put također možete igrati ovu avanturu pomoću tipki, što omogućuje igranje igre u ručnom načinu rada ili na Nintendo Switch Lite. Kada koristite ovu kontrolnu shemu, možete kontrolirati Linkov mač jednostavnim naginjanjem desne kontrolne palice u odabranom smjeru.
Šifra: 153915
Robna marka:Nintendo Switch
Kataloški broj: SWT 045496427801
Kategorija: INFORMATIKA > Software
Jamstvo:0 godine
Aktivni asortiman:DA