Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Također Vas obavještavamo da su trenutačno na društvenim mrežama u opticaju lažne objave koje koriste Elipso logo ali nemaju nikakve veze sa Elipsom i koje na lažni način prikazuju mogućnost kupovine proizvoda u Elipsu po znatno (nerealno) sniženim cijenama. Saznaj više

Nintendo Switch 0884095204204 Zoom
Nintendo Switch 0884095204204 switch igra crysis remastered (ciab)

39,90 €

  • na lageru dostupno

Klasična pucačina iz prvog lica iz Cryteka vratila se u novom izdanju s uzbudljivim epskim bitkama koje ste voljeli prvi put.

Odijelo: Brzina, snaga, oklop i prikrivanje vašeg Nanosuita omogućuju kreativna rješenja za svaku vrstu borbe.

Prilagodite: U okruženju koje se stalno mijenja, prilagodite svoju taktiku dominaciji na bojnim poljima, od smrznute džungle do vanzemaljskog okruženja.

Prilagodba: Ogroman arsenal modularnog naoružanja pruža neviđenu kontrolu nad stilom igre, s mogućnostima u rasponu od eksperimentalnog do vanzemaljskog.

Osvojite: Neprijateljska umjetna inteligencija zahtijeva strateški i fleksibilan stil igre, jer novi izazovi-uključujući bojno polje nulte gravitacije, zahtijevaju od igrača da krenu u ofenzivu i budu proaktivni.

Istražite: Odaberite vlastiti put kroz otvoreni svijet Crysis -a, uništavajući prepreke, upravljajući vozilima i koristeći samo okruženje protiv svojih neprijatelja.

Ono što počinje kao jednostavna spasilačka misija postaje bojište novog rata dok vanzemaljski osvajači prelijeću sjevernokorejski otočki lanac. Naoružani moćnim Nanosuitom, igrači mogu postati nevidljivi kako bi uhodili neprijateljske ophodnje ili pojačali snagu da unište vozila. Brzina, snaga, oklop i prikrivanje Nanosuita omogućuju kreativna rješenja za svaku vrstu borbe, dok veliki arsenal modularnog naoružanja pruža neviđenu kontrolu nad stilom igre. U okruženju koje se stalno mijenja, prilagodite taktiku i opremu kako biste dominirali svojim neprijateljima, u otvorenom svijetu Crysis-a.
Šifra: 153919
Robna marka:Nintendo Switch
Kataloški broj: SWT 0884095204204
Kategorija: INFORMATIKA > Software
Jamstvo:0 godine
Aktivni asortiman:DA