Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Također Vas obavještavamo da su trenutačno na društvenim mrežama u opticaju lažne objave koje koriste Elipso logo ali nemaju nikakve veze sa Elipsom i koje na lažni način prikazuju mogućnost kupovine proizvoda u Elipsu po znatno (nerealno) sniženim cijenama. Saznaj više

Nintendo Switch 5055957704087 Zoom
Nintendo Switch 5055957704087 switch igra mad bullets + gun controller

24,90 €

  • na lageru dostupno

Ova luda pucačina testirat će vaše reflekse i mišiće za smijanje. Zaboravite dosadne priče, komplicirane kontrole i dosadne upute i skočite ravno u nevjerojatnu, brzu akciju. Sada je vrijeme da postanete heroj Divljeg zapada! Mislite da imate sve što je potrebno da prihvatite pravi izazov?

Značajke
Sadržaj:
- 1 x kod igre Mad Bullets
- 2 x revolvera dizajnirana za Nintendo Switch Joy Con kontrolere (*Nintendo Switch Joy Con kontroleri prodaju se zasebno)

Nadogradite svoje igranje setom Mad Bullets, koji uključuje 2 dodatka za revolvere za testiranje vaših pucačkih vještina
Najlakše pucačke kontrole na bilo kojoj platformi ikada! Najluđi likovi od... pa to je klasika! Najluđi meci u povijesti igara!
3 lokacije, 60 razina, 3 mini-igre, oko 200 misija, odlična glazba, totalno uništivi ekološki objekti, sve pomiješano u ludu pucačinu.

NAPOMENA:
- CIAB ili / Code In A Box / odnosi se na igre u kojima kutija sadrži samo kod za digitalno preuzimanje igre, bez ikakvih fizičkih medija.
Šifra: 158950
Robna marka:Nintendo Switch
Kataloški broj: SWT 5055957704087
Kategorija: INFORMATIKA > Software
Jamstvo:0 godine
Aktivni asortiman:DA