Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Saznaj više

hello spring 2024
PC 5035225125103 Zoom

Kod za popust nije moguće iskoristiti na ovom artiklu.

PC 5035225125103 pc igra ea sports: fc 24

52,90 € 69,90 €

  • na lageru dostupno

  • Kod za popust nije moguće iskoristiti na ovom artiklu

Hello spring 2024

Preko 2000 artikala po akcijskim cijenama do -30% čeka vas u Elipsu. Akcija traje od 11.03 do 21.04.2024. ili do isteka zaliha.

Kod za popust nije moguće iskoristiti na ovom artiklu.
EA SPORTS FC™ 24 nova je era za The World's Game: 19 000+ potpuno licenciranih igrača, 700+ timova i 30+ liga igraju zajedno u najautentičnijem nogometnom iskustvu ikada stvorenom.

Osjećajte se bliže igri uz tri vrhunske tehnologije koje pokreću realizam bez premca u svakoj utakmici: HyperMotionV**, PlayStyles optimiziran od strane Opte i revolucionirani Frostbite™ Engine.
HyperMotionV bilježi igru onako kako se doista igra, koristeći volumetrijske podatke iz više od 180 profesionalnih muških i ženskih utakmica kako bi se osiguralo da kretanje u igri točno odražava stvarnu akciju na terenu.
PlayStyles dimenzionizira sportaše, tumačeći podatke iz Opte i drugih izvora u prepoznatljive sposobnosti koje povećavaju realizam i individualnost svakog igrača.
Revolucionirani Frostbite™ Engine donosi svjetsku igru u realističnim detaljima, donoseći novu razinu uživljavanja u svaku utakmicu.

Razvijte klupske legende i poboljšajte svoje igrače s potpuno novim Ultimate Team™ Evolutions i poželite dobrodošlicu nogometašicama na teren uz muškarce dok stvarate svoj XI iz snova.
Napišite vlastitu priču u karijerama menadžera i igrača i pridružite se prijateljima na terenu uz cross-play** u Clubs načinu igre i VOLTA FOOTBALL™.

EA SPORTS FC™ 24 sljedeće je poglavlje u sve inovativnijoj budućnosti nogometa.

Ova igra uključuje opcionalne kupnje virtualne valute u igri koja se može koristiti za nabavu virtualnih stavki u igri, uključujući nasumični odabir virtualnih stavki u igri.
FC bodovi nisu dostupni u Belgiji.
Origin Naslov

Dobro došli u Klub
Pravno odricanje od odgovornosti

EA SPORTS FC™ 24 Uvjeti i odredbe

*Primjenjuju se uvjeti i ograničenja. Pogledajte https://www.ea.com/games/ea-sports-fc/fc-24/game-offer-and-disclaimers za detalje.
**Cross-play omogućen u određenim modovima na platformama iste generacije. Cross-play nije dostupan na Switch verziji.

© 2023 Electronic Arts Inc. Electronic Arts, EA, EA SPORTS, logotip EA SPORTS, EA SPORTS FC, logotip EA SPORTS FC, Frostbite, logotip Frostbite, Ultimate Team i VOLTA FOOTBALL zaštitni su znakovi Electronic Arts Inc.

Priključak za internet; EA račun; prihvaćanje EA korisničkog ugovora (terms.ea.com) i pravila o privatnosti i kolačićima (privacy.ea.com) i instalacija klijentskog softvera Origin (origin.com/download) ili EA aplikacije (ea.com/ea-app) potrebni su za igranje ove igre. Pristup softverskom sadržaju ograničen je na jedan EA račun i nije prenosiv nakon kupnje. Morate imati 13 ili više godina za online značajke i sadržaj Ultimate Edition.
EA može pružiti određeni besplatni inkrementalni sadržaj i/ili ažuriranja. Obavezna ažuriranja mogu se preuzimati automatski, mogu naplaćivati naknade za širokopojasni pristup i zahtijevati dodatnu pohranu ili kupnju za pristup. Proizvod prikuplja podatke za oglašavanje u igri. EA može povući online značajke nakon 30 dana obavijesti na ea.com/
Šifra: 159283
Robna marka:PC
Kataloški broj: PC 5035225125103
Kategorija: INFORMATIKA > Software
Jamstvo:0 godine
Aktivni asortiman:DA