Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Također Vas obavještavamo da su trenutačno na društvenim mrežama u opticaju lažne objave koje koriste Elipso logo ali nemaju nikakve veze sa Elipsom i koje na lažni način prikazuju mogućnost kupovine proizvoda u Elipsu po znatno (nerealno) sniženim cijenama. Saznaj više

PC 5055277051182 Zoom
PC 5055277051182 pc igra total war: pharaoh - limited edi

39,90 €

  • na lageru dostupno

KAKO SE VELIKI UZDIŽE, NAJVEĆI ĆE PASTI

U Total War: PHARAOH, najnovijem ulasku u nagrađivanu seriju velikih strategija, uronite u drevni Egipat u zenitu njegove moći i doživite dramatične događaje koji prijete njegovom uništenju. Uz dinamične bitke u stvarnom vremenu i nevjerojatno naizmjenično upravljanje carstvom, možete li se uzdići iznad svojih protivnika i postati posljednji veliki faraon Egipta i suprotstaviti se kolapsu kultne civilizacije?
Dok se nazire kraj velikog faraona Merneptaha, narod Egipta vapi za novim vođom. Mnogi žele moć prijestolja, ali put do faraona je opasan. Otkopajte nevjerojatno živopisan prikaz kolapsa brončanog doba dok se borite s društvenim neredom, suočavate s prirodnim katastrofama i borite se da zaštitite svoje ljude od valova osvajača.
ISKUSITE DINAMIČNE BITKE
Neprijateljske vojske nisu jedini izazovi koje treba savladati na bojnom polju. Vodite svoje vojnike kroz iznenadne i dramatične promjene vremena, kao što su jake kiše i pješčane oluje, i svjedočite preokretima bitke dok izravno utječu na okolni teren. Čuvajte se i prijetnje od vatre, jer bitke može progutati plamen, koji će zahvatiti i širiti se bojnim poljem dok spaljuje šume i oštećuje temelje neprijateljskih naselja.
IZABERITE SVOG VOĐU
Dokažite svoj legitimitet da postanete faraon ili veliki kralj Hetita i proširite svoje rastuće carstvo na karti kampanje koja obuhvaća bogata kulturna središta Egipta, Kanaana i Anatolije. Uz izbor od osam vođa frakcija, zakoračite u njihove jedinstvene stilove igre i preuzmite kontrolu nad raznolikim popisima jedinica. Bilo da šarmirate dvorove kao diplomat bez premca, jurišate li u bitku kao nepokolebljivi zapovjednik ili izazivate kaos kao neustrašivi vojskovođa, postanite vođa kojeg će povijest pamtiti.
ISTRAŽITE STARI EGIPAT
Na svom putu ka tome da postanete faraon, otkrijte prekrasno bujnu i živopisnu rekreaciju drevnog Egipta na vrhuncu svoje moći. Od plodnih obala rijeke Nil do vjetrovitih, sušnih pustinja Sinajskog poluotoka i planinskih vrleti drevne Anatolije, ova veličanstvena vizualna reimaginacija oživljava ljepotu i brutalnost najburnijeg razdoblja Egipta.
PRILAGODITE SVOJU KAMPANJU
S potpuno novom značajkom prilagodbe kampanje, niti jedna kampanja se više neće osjećati jednako. Odredite kako ćete igrati s proširenim rasponom opcija prilagođavanja kampanje, kao što su nasumične početne pozicije za sve frakcije, detaljne postavke resursa, mogućnost poigravanja prirodnim katastrofama i još mnogo toga. S obiljem opcija, složite izglede protiv sebe za dodatni izazov ili postanite moć bez premca koja će lagano proći put do pobjede.
Šifra: 160216
Robna marka:PC
Kataloški broj: PC 5055277051182
Kategorija: INFORMATIKA > Software
Jamstvo:0 godine
Aktivni asortiman:DA