Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Također Vas obavještavamo da su trenutačno na društvenim mrežama u opticaju lažne objave koje koriste Elipso logo ali nemaju nikakve veze sa Elipsom i koje na lažni način prikazuju mogućnost kupovine proizvoda u Elipsu po znatno (nerealno) sniženim cijenama. Saznaj više

SWT 45496510824 Zoom
SWT 45496510824 switch igra pokemon violet

59,90 €

  • na lageru dostupno

Pokémon Scarlet i Pokémon Violet, najnovija poglavlja u seriji Pokémon, dolaze na Nintendo Switch 18. studenog. S ovim novim naslovima, serija Pokémon poduzima novi evolucijski korak, omogućujući vam da slobodno istražujete u bogato izraženom otvorenom svijetu.

Razni gradovi neprimjetno se stapaju s divljinom bez granica. Pogledajte Pokémone ove regije na nebu, u morima, u šumama, na ulicama – posvuda! Doživite pravu radost serije Pokémon – borite se protiv divljih Pokémona kako biste ih uhvatili – sada u igri otvorenog svijeta u kojoj mogu uživati ??igrači bilo koje dobi.

Podijelite radost otkrića s prijateljima i obitelji dok se upuštate u svoju avanturu s još tri igrača!*

Upoznaj nove Pokémone
Tri Pokémona među kojima ćete moći izabrati svog prvog partnera su Sprigatito, Fuecoco i Quaxly. Kako ćete upoznati ovu trojicu i koje su to vrste Pokémona?

Mnogi drugi novi Pokémoni čekaju da budu otkriveni u vašoj avanturi!

Susrest ćete Koraidona u Pokémon Scarlet i Miraidona u Pokémon Violet. Ovi legendarni Pokémoni, za koje se kaže da posjeduju izvanredne moći, i dalje su obavijeni misterijom...

Predstavljanje likova
Tvoj prijatelj Nemona je sunčan, energičan i apsolutno voli Pokémon bitke! Kao iskusna Pokémon trenerica, poslužit će vam kao pouzdani vodič u vašim avanturama.

U igri Pokémon Scarlet susrest ćete profesoricu Sada, dok ćete u Pokémon Violet upoznati profesoricu Turo. Svaki od njih provodi istraživanje određene tradicije koja se prenosi u regiji...

Dok krećete u svoju avanturu, vaša će se odjeća razlikovati ovisno o tome igrate li Pokémon Scarlet ili Pokémon Violet. Tko zna kakva vas priča čeka?


*Mogu biti potrebni dodatni dodaci, igrice i/ili sustavi za način rada za više igrača, prodaju se zasebno.
Šifra: 156539
Robna marka:Nintendo Switch
Kataloški broj: SWT 45496510824
Kategorija: INFORMATIKA > Software
Jamstvo:0 godine
Aktivni asortiman:DA