Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Saznaj više

Tečaj: 1€ = 7,53450 kn

Sony Playstation 4 5030932124920 Zoom
Sony Playstation 4 5030932124920 ps4 igra grid legends

72,86 €

548,96 kn

  • na lageru dostupno

Upotrijebite Race Creator za osmišljavanje adrenalinskih utrka za razdor sa svojim prijateljima, s vrstama događaja kao što su Eliminacija, naelektrizirane utrke Boost i povratak Drift-a.
Želite se utrkivati hiperautomobilima protiv ogromnih kamiona? Samo naprijed! Budite dio spektakla motosporta s našom dramatičnom virtualnom produkcijskom pričom Driven to Glory ili zaronite u našu najveću karijeru ikada, koja sadrži stotine uzbudljivih događaja.
GRID Legends donosi uzbudljivi motorsport i akciju na rubu vašeg sjedala diljem svijeta.
Stvorite svoje motosportske događaje iz snova, uskočite u utrke za više igrača uživo, budite dio drame u impresivnoj virtualnoj produkcijskoj priči i prigrlite osjećaj spektakularnih akcijskih utrka.
Juriti za poziciju. Vozite legendarne automobile do njihovih granica. Osjetite nalet nevjerojatne brzine. Porazite svoje prijatelje iznova i iznova...i ne dopustite im da to zaborave!
Igrajte zajedno s do 21 prijateljem u najdruštvenijem i najpovezanijem GRID-u ikada, uključujući igru na različitim platformama, i prouzročite pustoš na stazi.
Napravite uspomene na utrke uz zapanjujuću raznolikost automobila, nove gradske lokacije kao što su London i Moskva.
Šifra: 152974
Robna marka:Sony Playstation 4
Kataloški broj: PS4 5030932124920
Kategorija: INFORMATIKA > Software
Jamstvo:0 godine
Aktivni asortiman:DA