Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Također Vas obavještavamo da su trenutačno na društvenim mrežama u opticaju lažne objave koje koriste Elipso logo ali nemaju nikakve veze sa Elipsom i koje na lažni način prikazuju mogućnost kupovine proizvoda u Elipsu po znatno (nerealno) sniženim cijenama. Saznaj više

Sony Playstation 4 5055957703448 Zoom
Sony Playstation 4 5055957703448 ps4 igra mortal shell

29,90 €

  • na lageru dostupno

Mortal Shell je nemilosrdan i dubok akcijski RPG koji testira vaš razum i otpornost u srušenom svijetu. Dok ostaci čovječanstva venu i trunu, revni neprijatelji dižu se u ruševinama. Ne štede milost, a preživljavanje zahtijeva vrhunsku svijest, preciznost i instinkte. Pronađi skrivena svetišta odanih sljedbenika i otkrij svoju pravu svrhu.

Značajke:
Posjedujte izgubljene ratnike
Na vama je da otkrijete izgubljene ostatke poraženih ratnika. Probudite ove smrtonosne školjke, zauzmite njihova tijela i značajno otvorite svoje razumijevanje za različita majstorstva borbe.

Suočite se sa strašnim neprijateljima
Vaš put čuvaju protivnici, odani nedokučivim bogovima. Pogledajte stvorenja koja su i jadna i groteskna, skupite hrabrosti i suočite se s njima.

Željezo oštri željezo
Borba je strateška, promišljena i neoprostiva. Predajte svoj mač samo kada se otvori prilika.
Šifra: 157753
Robna marka:Sony Playstation 4
Kataloški broj: PS4 5055957703448
Kategorija: INFORMATIKA > Software
Jamstvo:0 godine
Aktivni asortiman:DA