Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Saznaj više

Sony Playstation 4 CRSTEAM-RD Zoom
Sony Playstation 4 CRSTEAM-RD ps4 igra crash team rumble deluxe

39,90 €

  • na lageru dostupno

Pridružite se borbi za Wumpa prevlast u hvatanju voća.
Odaberite svoj lik iz favorita Crasha, a zatim uđite u arenu, gdje ćete se vi i vaši suigrači natjecati protiv četiri suparnika kako biste sakupili najviše Wumpa voća u svojoj zoni ispadanja.
Pripremite se klizati, razbijati, udarati i udarati na svom putu do pobjede, u igri koja kombinira pristupačne kontrole za preuzimanje i igru s dubljim strateškim elementima koji nagrađuju vještu igru.

Držite svoje neprijatelje blizu
Okupite prijatelje i suparnike kao što su Crash, Cortex, Coco i Dingodile kako biste formirali ultimativni Wumpa tim za skupljanje voća. Svaki lik ima različitu moć i stil igre koji možete svladati.

Uđi u arenu
Kultne lokacije iz Crash svemira pretvaraju se u nepredvidive arene ispunjene Wumpa sanducima s voćem, opasnostima i posebnim predmetima koji mijenjaju igru, uključujući Uka Uka.

Svi su pozvani
Igra na više platformi omogućuje vama i prijateljima na drugim podržanim platformama da se udružite i borite protiv svih koji dolaze.

Deluxe izdanje:
Osnovna igra
Premium Battle Pass za otključavanje za sezonu 1+2
25 Instant preskakanja razine za S1 Premium Battle Pass
Digital Proto Pack uključuje:
8 'BLOCKY' HEROJA KOŽE
'BLOCKY' SCORE FX
'PIKSELIRANA' SJENA
UNIKATAN BANNER
'BLOCKY' ŠEŠIR
'BLOCKY' RUKSAK
GLAZBA ZA POBJEDU U IGRI "POSTANI NA MOJU RAZINU".

Šifra: 158076
Robna marka:Sony Playstation 4
Kataloški broj: PS4 CRSTEAM-RD
Kategorija: INFORMATIKA > Software
Jamstvo:0 godine
Aktivni asortiman:DA