Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Također Vas obavještavamo da su trenutačno na društvenim mrežama u opticaju lažne objave koje koriste Elipso logo ali nemaju nikakve veze sa Elipsom i koje na lažni način prikazuju mogućnost kupovine proizvoda u Elipsu po znatno (nerealno) sniženim cijenama. Saznaj više

Sony Playstation 4 GTAV-PE Zoom
Sony Playstation 4 GTAV-PE ps4 igra gran theft auto v premium editi

21,90 €

  • na lageru dostupno

Doživite zabavni blockbuster Grand Theft Auto V i Grand Theft Auto Online - sada nadograđeni za novu generaciju sa zadivljujućim vizualima, bržim učitavanjem, 3D zvukom i još mnogo toga, plus ekskluzivni sadržaj za GTA Online igrače.

Dobrodošli u Los Santos Kada se mladi ulični varalica, umirovljeni pljačkaš banke i zastrašujući psihopat nađu upleteni u neke od najstrašnijih i najpoluđenijih elemenata kriminalnog podzemlja, američke vlade i industrije zabave, moraju izvesti niz opasnih pljački preživjeti u nemilosrdnom gradu u kojem nikome ne mogu vjerovati - a najmanje jedni drugima.
Zadivljujući vizuali Poboljšana razina vjernosti i performansi s novim grafičkim načinima s razlučivosti do 4K, do 60 sličica u sekundi, HDR opcijama, praćenjem zraka, poboljšanom kvalitetom teksture i još mnogo toga
Immersive Controls Osjetite nove razine odziva s Haptic Feedbackom i dinamičkim otporom putem Adaptive Triggera na bežičnom kontroleru DualSense PlayStationa 5, od oštećenja u smjeru do vremenskih utjecaja, grubih cesta do eksplozija i još mnogo toga.
3D audio Čujte zvukove svijeta s vrhunskom preciznošću: gas ukradenog superautomobila, zveckanje susjedne vatre, huk helikoptera iznad glave i još mnogo toga.
Trenutni igrači mogu prenijeti napredak GTAV Story Modea i GTA Online likove i napredovanje na PlayStation 5 i Xbox Series X|S uz jednokratnu migraciju
Grand Theft Auto Online Doživite GTA Online, dinamičan i stalno razvijajući online svemir za do 30 igrača, u kojem se možete uzdići od uličnog prevaranta i postati kralj vlastitog kriminalnog carstva. Uživajte u novim nadogradnjama i poboljšanjima vozila visokih performansi kao što je Career Builder kao i u svim nadogradnjama, proširenjima i sadržajima GTA Online koji su objavljeni od lansiranja, spremni za uživanje solo ili s prijateljima.
Odvažite odvažne kooperativne pljačke, sudjelujte u adrenalinskim kaskaderskim utrkama, natječite se u jedinstvenim protivničkim načinima ili se družite u društvenim prostorima uključujući noćne klubove, arkade, zabave u penthouseu, susrete s automobilima i još mnogo toga.
Šifra: 140823
Robna marka:Sony Playstation 4
Kataloški broj: PS4 GTAV-PE
Kategorija: INFORMATIKA > Software
Jamstvo:0 godine
Aktivni asortiman:DA