Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Također Vas obavještavamo da su trenutačno na društvenim mrežama u opticaju lažne objave koje koriste Elipso logo ali nemaju nikakve veze sa Elipsom i koje na lažni način prikazuju mogućnost kupovine proizvoda u Elipsu po znatno (nerealno) sniženim cijenama. Saznaj više

Sony Playstation 5 5055277052233 Zoom
Sony Playstation 5 5055277052233 ps5 igra football manager 2024

59,90 €

  • na lageru dostupno

Otkrijte nove načine za pobjedu u Football Manageru 2024, najpotpunijoj verziji u povijesti serije ove sjajne igre. Inovativni novi alati i značajke omogućuju vam da razvijete plan za uspjeh na i izvan terena kao šef najvećih svjetskih nogometnih klubova.
Bilo da ste tip menadžera koji voli juriti za trenutnom slavom ili graditi klub od dna, savršen izazov vas čeka. Alternativno, nova mogućnost uvoza vaše postojeće karijere iz Football Managera 2023 znači da možete nastaviti svoju potragu za uspjehom.
Opis igre
Stvorite pobjednički pristup na taktičkoj ploči, uključivanjem modernih sustava i pozicionih inovacija za postizanje velikih pobjeda na terenu.
Vladajte tržištem transfera, koristeći nove načine za stvaranje momčadi iz snova sposobne za osvajanje naslova.
Poboljšajte svoje igrače na terenu za trening i pretvorite svoje natjecatelje u prvake.
Šifra: 160593
Robna marka:Sony Playstation 5
Kataloški broj: PS5 5055277052233
Kategorija: INFORMATIKA > Software
Jamstvo:0 godine