Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Također Vas obavještavamo da su trenutačno na društvenim mrežama u opticaju lažne objave koje koriste Elipso logo ali nemaju nikakve veze sa Elipsom i koje na lažni način prikazuju mogućnost kupovine proizvoda u Elipsu po znatno (nerealno) sniženim cijenama. Saznaj više

Sony Playstation 5 POP-TLC Zoom
Sony Playstation 5 POP-TLC ps5 igra prince of persia: the lost crow

49,90 €

  • Naručit ćemo proizvod nakon Vaše kupovine

Uživi se u mitološki svijet nadahnut Perzijom pod utjecajem zle kletve. Uz upečatljivu, modernu novu estetiku, u toj uzbudljivoj akcijskoj pustolovini upoznat ćeš potpuno novog princa. Upotrijebi Sargonove prirodne akrobatske vještine i vještine mačevanja – ali i nadnaravne vremenske moći – da se suprotstaviš izazovnim neprijateljima u šaci vremena i kolosalnim mitološkim stvorenjima.

U ulozi Sargona, profesionalca s mačem, kombinirat ćeš akrobatsku borbu s izvanrednim vremenskim moćima i super-sposobnostima za navigaciju različitim biomima koji su puni neprijatelja koje je vrijeme uzelo pod svoje, kao i mitoloških zvijeri.

Vrijeme je da ispišeš novu legendu.
Šifra: 161142
Robna marka:Sony Playstation 5
Kataloški broj: PS5 POP-TLC
Kategorija: INFORMATIKA > Software
Jamstvo:0 godine
Aktivni asortiman:DA