Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Saznaj više

hello spring 2024
Xbox 5030946125180 Zoom

Kod za popust nije moguće iskoristiti na ovom artiklu.

Xbox 5030946125180 xbx igra ea sports fc 24

59,90 € 79,90 €

  • na lageru dostupno

  • Kod za popust nije moguće iskoristiti na ovom artiklu

Hello spring 2024

Preko 2000 artikala po akcijskim cijenama do -30% čeka vas u Elipsu. Akcija traje od 11.03 do 21.04.2024. ili do isteka zaliha.

Kod za popust nije moguće iskoristiti na ovom artiklu.
EA SPORTS FC™ 24 uključuje igre za Xbox One i Xbox Series X|S.

EA SPORTS FC™ 24 nova je era za The World's Game: 19 000+ potpuno licenciranih igrača, 700+ timova i 30+ liga igraju zajedno u najautentičnijem nogometnom iskustvu ikada stvorenom.

Osjećajte se bliže igri uz tri vrhunske tehnologije koje pokreću realizam bez premca u svakoj utakmici: HyperMotionV**, PlayStyles optimiziran od strane Opte i revolucionirani Frostbite™ Engine.
HyperMotionV bilježi igru onako kako se doista igra, koristeći volumetrijske podatke iz više od 180 profesionalnih muških i ženskih utakmica kako bi se osiguralo da kretanje u igri točno odražava stvarnu akciju na terenu.
PlayStyles dimenzionizira sportaše, tumačeći podatke iz Opte i drugih izvora u prepoznatljive sposobnosti koje povećavaju realizam i individualnost svakog igrača.
Revolucionirani Frostbite™ Engine donosi svjetsku igru u realističnim detaljima, donoseći novu razinu uživljavanja u svaku utakmicu.

Razvijte klupske legende i poboljšajte svoje igrače s potpuno novim Ultimate Team™ Evolutions i poželite dobrodošlicu nogometašicama na teren uz muškarce dok stvarate svoj XI iz snova.
Napišite vlastitu priču u karijerama menadžera i igrača i pridružite se prijateljima na terenu uz cross-play*** u Clubs načinu igre i VOLTA FOOTBALL™.

EA SPORTS FC™ 24 sljedeće je poglavlje u sve inovativnijoj budućnosti nogometa.

Ova igra uključuje opcionalne kupnje virtualne valute u igri koja se može koristiti za nabavu virtualnih stavki u igri, uključujući nasumični odabir virtualnih stavki u igri.
*Primjenjuju se uvjeti i ograničenja. Pogledajte https://www.ea.com/games/ea-sports-fc/fc-24/game-offer-and-disclaimers za detalje.
**HyperMotionV tehnologija dostupna samo na Xbox Series X|S.
***Cross-play omogućen u određenim modovima na platformama iste generacije. Cross-play nije dostupan na Switch verziji.

Kodovi Xbox Game Pass Ultimate bit će isporučeni putem poruke sustava Xbox nakon što se primi puna uplata. Iskoristite na microsoft.com/redeem do 1. siječnja 2024. Vrijedi samo za nove članove Xbox Game Passa. Potreban je važeći način plaćanja. Osim ako ne otkažete članstvo, bit će vam naplaćena tada važeća redovna stopa članstva kada promotivno razdoblje završi. Ograničenje: 1 po osobi/računu. Podložno Ugovoru o Microsoftovim uslugama, uvjetima Game Passa i zahtjevima sustava na: xbox.com/subscriptionterms. Dostupan u svim regijama Game Pass Ultimate osim u Rusiji, pogledajte xbox.com/regions. Primjenjuju se uvjeti i ograničenja. Pogledajte ea.com/legal za detalje.
Šifra: 159287
Robna marka:Xbox
Kataloški broj: XBX 5030946125180
Kategorija: INFORMATIKA > Software
Jamstvo:0 godine
Aktivni asortiman:DA