Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Također Vas obavještavamo da su trenutačno na društvenim mrežama u opticaju lažne objave koje koriste Elipso logo ali nemaju nikakve veze sa Elipsom i koje na lažni način prikazuju mogućnost kupovine proizvoda u Elipsu po znatno (nerealno) sniženim cijenama. Saznaj više

REDRAGON K552-2-WHT- Zoom
REDRAGON K552-2-WHT- tipkovnica; gaming; kumara; mechanical;

54,90 €

  • na lageru dostupno

Sadrži USB kabel s pozlaćenim USB konektorom bez korozije za pouzdanu vezu koja će se suprotstaviti brzom hardcore igranju.
Ova tipkovnica sa pozadinskim osvijetljenjenm nije vaša prosječna mehanička tipkovnica za igre. Ne samo da je dizajniran i napravljen tako da izdrži, ona također ima i izvrsnu ergonomiju te dizajn koji štedi prostor pružajući čisto, fluidno igrače iskustvo. Bez obzira koliko dugo tipkali ili koliko su vaši igrački maratoni intenzivni, uvijek vam je ugodno.

CRVENA osvijetljena mehanička igraća tipkovnica sadrži čvrstu aluminijumsku konstrukciju, tipke koje su montirane na pločicu, vrhunske prekidače s mehaničkim oprugama te oštro i svijetlo podesivo CRVENO LED osvjetljenje.
Šifra: 153900
Robna marka:REDRAGON
Kataloški broj: REDRAGON K552-2-WHT-
Kategorija: INFORMATIKA > Tipkovnice
Jamstvo:1 godine
Aktivni asortiman:DA