Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Također Vas obavještavamo da su trenutačno na društvenim mrežama u opticaju lažne objave koje koriste Elipso logo ali nemaju nikakve veze sa Elipsom i koje na lažni način prikazuju mogućnost kupovine proizvoda u Elipsu po znatno (nerealno) sniženim cijenama. Saznaj više

REDRAGON K630-CRO Zoom
REDRAGON K630-CRO tipkovnica; gaming; dragonborn; mechanic

44,90 €

  • na lageru dostupno

60% mehanička igraća tipkovnica savršena je za PC igrače koji žele imati najučinkovitije i najkompaktnije postavke tipkovnice. Izrađene od visokokvalitetnih mehaničkih prekidača, možete biti sigurni da će vam tipke dati izvrsne povratne informacije svakim pritiskom. Kompaktna veličina idealna je za one s malo prostora ili jednostavno igrače kojima nisu potrebne dodatne tipke sa igraće tipkovnice pune veličine. Kapice tipki s dvostrukim pokrovom stvorene su za trajnost, a istodobno propuštaju dovoljno svjetla jednobojnih LED pozadina ispod svake tipke.

Kapice i prekidači lako se mogu zamijeniti s priloženim izvlakačem tipki i prekidača. Same tipke također imaju N-key nekonfliktnost, što omogućuje istovremeno prepoznavanje pritiska na tipke bez obzira na to koliko se tipki istodobno pritisne. Zbog sigurnosti K630 također ima dizajn otporan na prolijevanje, tako da se ne trebate bojati držati piće u blizini tijekom igranja. K630 se s vašim računalom povezuje putem Type-C kabela za najbolje performanse jer prenosi podatke brže od tradicionalnog USB kabela.

ZNAČAJKE:
61 tipka
Kvalitetni mehanički prekidači
Odvojivi kabel
Dizajn otporan na prolijevanje
TEHNIČKI PODACI:
Broj tipki: 61
Prekidači: uklonjivi mehanički BROWN prekidači
Tip tipke: Kapice sa ubrizganim dvostrukim pokrovom
LED: Ružičasta s pozadinskim svjetlom
Veza: Tip-C
Šifra: 154467
Robna marka:REDRAGON
Kataloški broj: REDRAGON K630-CRO
Kategorija: INFORMATIKA > Tipkovnice
Jamstvo:1 godine
Aktivni asortiman:DA