Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Također Vas obavještavamo da su trenutačno na društvenim mrežama u opticaju lažne objave koje koriste Elipso logo ali nemaju nikakve veze sa Elipsom i koje na lažni način prikazuju mogućnost kupovine proizvoda u Elipsu po znatno (nerealno) sniženim cijenama. Saznaj više

REDRAGON GS5520-RGB Zoom
REDRAGON GS5520-RGB zvučnici; gaming; anvil; 2.0

34,90 €

  • na lageru dostupno

Poboljšani jasni bas - Opremljen naprednom zvučnom jedinicom s 2.0-kanalnom poboljšanom stereo jezgrom punog dometa, GS520 ANVIL nudi vam vrhunsku audio gozbu.

RGB osvjetljenje kontrolirano dodirom - Ne samo da je kvaliteta zvuka vrhunska, već je i traka osvjetljenja atraktivna. Moguće je dodirom odabrati 6 načina rada za različit ugođaj a dostupno je i isključivanje svjetla.

Iznad raskoši - moderan urbani minimalistički dizajn s brušenim materijalom daje savršen spoj dinamičnog stila i luksuznih tekstura.

Jednostavan pristup kontroli glasnoće - Pojedinačne tipke za pojačavanje i smanjivanje glasnoće čine podešavanje glasnoće jednostavnim i preciznim.

Plug & Play za široku kompatibilnost - USB napajan s 3,5 mm audio i mikrofonskim kabelima omogućuje ovoj rock zvijezdi zabavu na širokom spektru pozornica za računalo, TV, laptop i mobitel. Sve to povežite na svoj uređaj i zabava može početi.
Šifra: 152014
Robna marka:REDRAGON
Kataloški broj: REDRAGON GS5520-RGB
Kategorija: INFORMATIKA > Zvučnici
Jamstvo:1 godine
Aktivni asortiman:DA