Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Također Vas obavještavamo da su trenutačno na društvenim mrežama u opticaju lažne objave koje koriste Elipso logo ali nemaju nikakve veze sa Elipsom i koje na lažni način prikazuju mogućnost kupovine proizvoda u Elipsu po znatno (nerealno) sniženim cijenama. Saznaj više

de longhi akcija lipanj 2024
DE LONGHI ECAM290.61.SB Zoom
DE LONGHI ECAM290.61.SB aparat za kavu

489,00 € 570,00 €

  • na lageru dostupno

Cappuccino Sistem slika

Cappuccino Sistem


Kombinirajući paru, zrak i mlijeko, aparat za kavu proizvodi bogatu i kremastu pjenu za najbolji cappuccino, kao iz kafića.

Thermoblock sistem zagrijavanja slika

Thermoblock sistem zagrijavanja


De'Longhi Thermoblock sustav brzo zagrijava vodu do savršene temperature. To se postiže zagrijavanjem samo one količine vode potrebne za taj napitak.

Uklonjiva jedinica za varenje slika

Uklonjiva jedinica za varenje


Jedinica za varenje se može potpuno ukloniti i jednostavno očistiti vodom. Njezinim uklanjanjem pruža se pristup unutrašnjosti aparata.

De Longhi akcija lipanj 2024

Akcija traje od 27.05. do 30.06.2024 ili do isteka zaliha
Magnifica Evo utjelovljuje De'Longhi iskustvo, znanje i tehnologiju kako uvijek pružiti najbolji rezultat koji proizlazi od zrna do šalice, a sve to jednostavnošću jednog dodira.
Stvorite svoj personalizirani napitak koristeći My Latte funkciju kojom odabirete količinu mlijeka koja je po Vašem ukusu dovoljna za savršen napitak. Aparat ima ugrađenu Lattecrema System tehnologiju koja će omogućiti savršenu i već prepoznatljivu De'Longhi mliječnu pjenu. Aparat će skuhati espresso koji će usavršiti Vaš napitak.
Posebno dizajniran za početnike u svijetu automatskih aparata za kavu, koji traže iskustvo u korištenju automatskih aparata za kavu pomoću jednog dodira aparata modernog dizajna.
Korisničko sučelje novog De'Longhi aparata za kavu omogućava jednostavnu interakciju zahvaljujući ikonama u boji za izravne 1-touch napitke. Izaberite jedan od 4 predefinirana recepta na bazi kave ili koristite mogućnost vruće vode za čaj.
Isprobajte jaku, srednju ili blagu aromu kave u Vašem napitku. Prilagodite Vaš napitak vrućoj, srednjoj ili niskoj temperaturi. uživajte vruće, srednje ili niske temperature.
Mogućnost korištenja kave u zrne i mljevene kave.
Sadrži uklonjivi spremnik za vodu (ukupnog kapaciteta 1,8l) s indikatorom razine vode i uklonjivu jedinicu za kuhanje.
Aparat odlikuje i ugrađeni čelični mlinac za kavu koji je ispitan da ostvaruje 100% preciznosti. U mogućnosti ste ga namjestiti prema 13 postavki za mljevenje.
Mogućnost programiranja automatskog gašenja.
Autoprogrami ispiranja i uklanjanja naslaga kamenca.
Funkcija uštede energije i mirovanja.
Šifra: 155181
Robna marka:DE LONGHI
Kataloški broj: DEL ECAM290.61.SB
Kategorija: MALI KUĆANSKI > Aparati za kavu
Jamstvo:2 godine
Aktivni asortiman:DA