Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Također Vas obavještavamo da su trenutačno na društvenim mrežama u opticaju lažne objave koje koriste Elipso logo ali nemaju nikakve veze sa Elipsom i koje na lažni način prikazuju mogućnost kupovine proizvoda u Elipsu po znatno (nerealno) sniženim cijenama. Saznaj više

DEL ECAM220.20.W Zoom
DEL ECAM220.20.W aparat za kavu

459,00 €

  • na lageru dostupno

Cappuccino Sistem slika

Cappuccino Sistem


Kombinirajući paru, zrak i mlijeko, aparat za kavu proizvodi bogatu i kremastu pjenu za najbolji cappuccino, kao iz kafića.

Thermoblock sistem zagrijavanja slika

Thermoblock sistem zagrijavanja


De'Longhi Thermoblock sustav brzo zagrijava vodu do savršene temperature. To se postiže zagrijavanjem samo one količine vode potrebne za taj napitak.

Uklonjiva jedinica za varenje slika

Uklonjiva jedinica za varenje


Jedinica za varenje se može potpuno ukloniti i jednostavno očistiti vodom. Njezinim uklanjanjem pruža se pristup unutrašnjosti aparata.

Novi De'Longhi automatski aparat za kavu od zrna do šalice s intuitivnom upravljačkom pločom s tipkama na dodir za jednostavnu interakciju s korisnikom. 4 crno-bijele ikone za izravne napitke dostupne jednim dodirom gumba. 4 dostupna napitka: espresso, kava, para i duga kava.

Zahvaljujući jednostavnom crno bijelom sučelju s ikonama Vaših omiljenih napitaka samo jedan dodir i nekoliko trenutaka Vas dijeli od savršene šalice kave. Izbor napitaka na bazi kave i mlijeka.

Pomoću tradicionalne pjenjače pripremite gustu mliječnu pjenu ili pak svoj omiljeni čaj. Kava koju pijete uvijek je sviježe mljevena zahvaljujući ugrađenom konusnom čeličnom mlincu sa čak 13 postavki mljevenja zrna kave.

Magnifica Start omogućuje Vam personalizaciju Vaših omiljenih napitaka; prilagodite aromu i temperaturu i spremite postavke.

Mogućnost korištenja i kave u zrnu i prethodno mljevene kave. Pladanj za šalice od nehrđajućeg čelika.

Uklonjiva jedinica za kuhanje za jednostavno čišćenje i održavanje. Kapacitet spremnika zrna kave od 250 gr. Boja aparata: bijela.
Šifra: 157296
Robna marka:DE LONGHI
Kataloški broj: DEL ECAM220.20.W
Kategorija: MALI KUĆANSKI > Aparati za kavu
Jamstvo:2 godine
Aktivni asortiman:DA