Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Također Vas obavještavamo da su trenutačno na društvenim mrežama u opticaju lažne objave koje koriste Elipso logo ali nemaju nikakve veze sa Elipsom i koje na lažni način prikazuju mogućnost kupovine proizvoda u Elipsu po znatno (nerealno) sniženim cijenama. Saznaj više

KRUPS KP270A Zoom
KRUPS KP270A aparat za kavu; dolce gusto; led; xl fun

139,90 €

  • na lageru dostupno

PLAY and SELECT tehnologija slika

PLAY and SELECT tehnologija


Uz Play and Select tehnologiju odaberite količinu kave koja vam najbolje paše u određenom trenutku, espresso ili veća kava).

Funkcija uštede energije (5 min)  slika

Funkcija uštede energije (5 min)


Nakon zadnjeg gutljaja jutarnje kave ste u žurbi izletili iz stana i zaboravili isključiti svoj Dolce gusto aparat za kavu?

Podesiva visina posude za kapljevinu slika

Podesiva visina posude za kapljevinu


Odaberite svoje omiljene Dolce gusto okuse i uz podesivu posudu pripremite visinu na odgovarajuću visinu čaše ili šalice.

Uživajte u svojim omiljenim napicima uz novi NESCAFÉ Dolce Gusto INFINISSIMA Touch Automatic espresso uređaj sa kapsulama od Krupsa.


Zahvaljujući sustavu visokog tlaka (do 15 bara) i automatskom zaustavljanju protoka, kod kuće možete neprestano pripremati pića poput onih iz kafića, profesionalne kvalitete s gustom, baršunastom kremom.


INFINISSIMA Touch elegantan je, sofisticiran i moderan uređaj koji omogućava bezbrižne trenutke ispijanja kave .
Samo ubacite svoju omiljenu kapsulu i lako pripremite napitak pomoću intuitivnog LED zaslona osjetljivog na dodir.
Zahvaljujući funkciji XL možete uživati u bilo kojoj veličini šalice Spremnik vode zapremine 1,2 l.


Bez obzira jeste li obožavatelj hladnog napitka, ljubitelj Latte Macchiato-a ili ljubitelj espressa, pronaći ćete svog favorita među  preko 35 kreativnih napitaka!


Pored toga, njegov ekološki način, koji isključuje aparat nakon jedne minute neaktivnosti i upozorenje za uklanjanje kamenca čine vašu rutinu pripreme kave izuzetno praktičnom. Uz NESCAFÉ Dolce Gusto NFINISSIMA Touch aparat za kavu s kapsulama iz Krupsa, vi ste vaš novi omiljeni barista. Vrijeme je da uživate u vrhunskom napitku u vlastitom domu.
Šifra: 156889
Robna marka:KRUPS
Kataloški broj: KR KP270A
Kategorija: MALI KUĆANSKI > Aparati za kavu
Jamstvo:2 godine
Aktivni asortiman:DA