Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Također Vas obavještavamo da su trenutačno na društvenim mrežama u opticaju lažne objave koje koriste Elipso logo ali nemaju nikakve veze sa Elipsom i koje na lažni način prikazuju mogućnost kupovine proizvoda u Elipsu po znatno (nerealno) sniženim cijenama. Saznaj više

LANAFORM LA110105 Zoom
LANAFORM LA110105 2-in-1 shiatsu comfort- grijač & masažer

79,50 €

  • na lageru dostupno

2-in-1 shiatsu comfort- grijač & masažer, masažer za stopala
Sa svoje četiri rotirajuće glave u dva smjera i dvije razine masaže i intenziteta zagrijavanja, 2-u-1 Shiatsu Comfort opušta umorne stopalima i drugim dijelovima tijela s uklonjivim jastukom.
Shiatsu Comfort 2u1 jastučić za masažu i zagrijavanje omogućuje masažu uz pomoć kružnih pokreta za opuštanje napetih mišića. Masažne glave u jastuku pomiču se prema unutra i prema van za dublje i autentičnije iskustvo masaže. Zahvaljujući svestranom dizajnu vibracijskog jastuka za masažu, možete se usredotočiti na vrat, leđa, noge ili stopala.
Glavne značajke :
Shiatsu masaža
Četiri rotirajuće glave za masažu
Izbor dvostrukog smjera rotacije
2 razine intenziteta masaže
Funkcija grijanja
Dvije razine intenziteta zagrijavanja
Tehničke značajke
Snaga 30 W
Napon 220-240 V
Frekvencija 50 Hz
Šifra: 156515
Robna marka:LANAFORM
Kataloški broj: LANAFORM LA110105
Kategorija: MALI KUĆANSKI > Aparati za masažu
Jamstvo:1 godine