Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Saznaj više

LANAFORM LA131312 Zoom
LANAFORM LA131312 uređaj protiv starenja lica

129,00 €

  • na lageru dostupno

PureSkin uređaj za lice protiv starenja unosi profesionalnu stručnost u vašu rutinu njege lica, za vidljivo pomlađenu, čvršću i glatkiju kožu.
Potpuna njega lica za pomlađenu, čvršću i glatkiju kožu
Masažer za lice
6-u-1 uređaj PureSkin pruža profesionalnu njegu lica. Djelujući izravno i dubinski u kožu, PureSkin znači da možete očistiti lice, olakšati nanošenje kozmetike, pomoći u temeljitom pomlađivanju i učvršćivanju kože na licu, regeneracijom kolagena i elastičnosti kože, ali i smanjenjem bora i fine bore, redefinirajući vaše konture lica i držeći proizvodnju sebuma i akni pod kontrolom.
Ključ uspjeha PureSkin-a je galvanska struja, koju kozmetičari sve češće koriste. Pospješuje apsorpciju kozmetičkih aktivnih sastojaka kroz epidermis do dermisa.
Potpuna njega lica za pomlađenu, čvršću i glatkiju kožu
Želite glatkiju, mlađu i čvršću kožu na licu? 6-u-1 uređaj PureSkin pruža profesionalnu njegu lica. Djelujući izravno i dubinski u kožu, PureSkin znači da možete očistiti lice, olakšati nanošenje kozmetike, pomoći u temeljitom pomlađivanju i učvršćivanju kože na licu, regeneracijom kolagena i elastičnosti kože, ali i smanjenjem bora i fine bore, redefinirajući vaše konture lica i držeći proizvodnju sebuma i akni pod kontrolom.
Ključ uspjeha PureSkin-a je galvanska struja, koju kozmetičari sve češće koriste. Pospješuje apsorpciju kozmetičkih aktivnih sastojaka kroz epidermis do dermisa.
Galvanska struja temelji se na načelu da se jednaki naboji međusobno odbijaju, a suprotni privlače. Kozmetički proizvodi za njegu kože sadrže ključne sastojke s negativnim ili pozitivnim nabojem.
Ideja je jednostavna: PureSkin koristi istosmjernu struju s negativnim ili pozitivnim nabojem, koja prolazi kroz kožu kako bi stimulirala njezine stanice.
Tijekom čišćenja kože, negativni naboj PureSkin-a odbija negativni naboj kozmetike tako da ona prodire u dermis, vežući se za nečistoće.
PureSkin je kombinacija sedam tehnologija u ime vaše kože. Kombinirajući najnovije tehnike u njezi lica, PureSkin omogućuje vidljivo pomlađenu, čvršću i glatkiju kožu u samo nekoliko tretmana.
PureSkin je također elegantnog dizajna koji osigurava jednostavno i udobno držanje, zahvaljujući svojoj punjivoj bateriji od 800 mAh, za 120 minuta korištenja. Njegov pametni sigurnosni uređaj osigurava sigurnu upotrebu u svakom trenutku.

Šifra: 158057
Robna marka:LANAFORM
Kataloški broj: LANAFORM LA131312
Kategorija: MALI KUĆANSKI > Aparati za masažu
Jamstvo:1 godine
Aktivni asortiman:DA