Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Također Vas obavještavamo da su trenutačno na društvenim mrežama u opticaju lažne objave koje koriste Elipso logo ali nemaju nikakve veze sa Elipsom i koje na lažni način prikazuju mogućnost kupovine proizvoda u Elipsu po znatno (nerealno) sniženim cijenama. Saznaj više

LANAFORM LA190111 Zoom
LANAFORM LA190111 lumino led svjetlosno terapeutsko svj.

134,90 €

  • na lageru dostupno

Lumino LED svjetlosno terapeutsko svjetlo
Jačina svjetla: 10.000 Lux
LED tehnologija
Podesivi intenzitet
Borite se protiv simptoma sezonskog afektivnog poremećaja uz Lumino LED svjetiljku za svjetlosnu terapiju i iskoristite njezinu svjetlost.
Lumino LED će vam pomoći prevladati zimski nedostatak svjetla sa svojih 10.000 LUX-a, što će vam pružiti iste uvjete kao prirodno svjetlo. Sa svojih 5 razina intenziteta svjetla, moći ćete prilagoditi svoje sesije.Moći ćete odabrati duljinu svoje sesije pomoću ugrađenog timera, od 15 do 120 minuta na 5 razina. Također ćete imati koristi od funkcije atmosferskog svjetla koja vam nudi do 256 boja. Dodat će prirodno svjetlo vašoj dnevnoj sobi.
Šifra: 160308
Robna marka:LANAFORM
Kataloški broj: LANAFORM LA190111
Kategorija: MALI KUĆANSKI > Aparati za masažu
Aktivni asortiman:DA