Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Također Vas obavještavamo da su trenutačno na društvenim mrežama u opticaju lažne objave koje koriste Elipso logo ali nemaju nikakve veze sa Elipsom i koje na lažni način prikazuju mogućnost kupovine proizvoda u Elipsu po znatno (nerealno) sniženim cijenama. Saznaj više

braun muška njega akcija 06
BRAUN 310BT crno plavi Zoom
BRAUN 310BT crno plavi trimer za bradu 310bt crno/plavi

81,20 € 116,00 €

  • na lageru dostupno

Oštrice slika

Oštrice


Trimeri brade i sve u jednom trimeri za cijelo tijelo tvrtke Braun koriste oštrice koji traju dulje bez tragova zatupljenja.

Baterija slika

Baterija


Aparati za mušku njegu tijela tvrtke Braun koriste visokokvalitetne snažne punjive baterije tako da Vaše nove aparate možete koristiti bilo gdje.

Čišćenje i Održavanje slika

Čišćenje i Održavanje


Braun proizvode za mušku njegu tijela, osim poznate njemačke kvalitete izrade i dizajna za svakodnevno korištenje, odlikuju i druge bitne značajke.

Braun muška njega akcija 06

Akcija traje od 27.05.2024. do 30.06.2024. ili do isteka zaliha.
3-u-1 električni brijaći aparat za muškarce za mokro i suho brijanje, s preciznim trimerom za bradu i 5 češljića, punjiv i bežičan, crno/plavi
Braun S3 Shave&Style 310BT Wet&Dry, električni brijaći aparat + trimer za bradu s 5 češljića
Brijanje, podrezivanje i oblikovanje kontura svestranim 3-u-1 električnim brijaćim aparatom i trimerom za bradu
3-Flex za učinkovitost i ugodnost + trimer za bradu i pet češljića (1-7 mm)
Električni brijaći aparat za mokro i suho brijanje, može se koristiti s vodom, pjenom i gelom; vodootporan do 5 m
Dugotrajni bežični brijaći aparat i trimer za bradu; dizajnirao i projektirao Braun, u Njemačkoj
Dvije punjive dugovječne NiMH baterije, 1 sat punjenja za 30 min podrezivanja i brijanja
Ovaj električni brijaći aparat i trimer za bradu osmišljen je za mokro i suho brijanje, podrezivanje i oblikovanje kontura. Njegove 3 fleksibilne oštrice prilagođavaju se konturama lica, pružajući maksimalan kontakt s kožom čak i na zahtjevnijim područjima. Pet češljića trimera za bradu pomažu u oblikovanju i održavanju brada duljine 1-7 mm, a glavom trimera možete precizno definirati rubove zalizaka i brkova.
Sadržaj pakiranja:
1 x brijaći aparat
1 x glava s trimerom, 5 češljića: 1, 2, 3, 5, 7 mm
1 x zaštitni poklopac
1 x četkica za čišćenje
1 x punjač SmartPlug
Braun Series 3 Shave&Style.
3-u-1 električni aparat za brijanje, podrezivanje i oblikovanje kontura.
Brijanje. Podrezivanje. Oblikovanje kontura.
3-u-1 brijaći aparat Braun Series 3 Shave&Style pruža sve što jedan muškarac treba za brijanje, podrezivanje i oblikovanje kontura. Ovaj svestrani uređaj ima tri brijaća elementa osjetljiva na pritisak za učinkovito brijanje i ugodnost za kožu, kao i jednu glavu s trimerom i pet češljića za uređivanje i održavanje brada duljine 1 do 7 mm.
3 fleksibilne oštrice za temeljito brijanje
Tri pokretljiva brijaća elementa (glava 3-Flex) prilagođavaju se svakoj konturi na licu za maksimalan kontakt s kožom. Dokazano i na zahtjevnim 3-dnevnim bradama.
Mokro i suho brijanje
Ovaj je aparat prikladan za brijanje s vodom ili pak pjenom odnosno gelom koji će olakšati klizanje aparata pa će sve djelovati još glađe na koži. Štoviše, može se koristiti i za brijanje pod tušem.
Precizno oblikovanje kontura
Postavite glavu s trimerom za lako oblikovanje zalizaka i brkova. Braunove dugovječne oštre oštrice projektirane su prema najvišim standardima.
Trimer za bradu s 5 češljića
Postavite jedan od 5 češljića (1-7 mm) kako biste podrezali bradu na željenu duljinu: od muževne 3-dnevne brade do ležerne jednodnevne.
Nježan za kožu
Braunove oštrice osjetljive na pritisak automatski se povlače kako bi zaštitile vašu kožu. Za nježno brijanje i osjećaj glatkoće kože.
100% vodootporan i periv
Aparat je potpuno vodootporan, što znači da ga možete ispirati pod vodom za praktično, jednostavno i higijensko čišćenje.
Punjiva Ni-Mh baterija
Brijaći aparati Series 3 Shave&Style su punjivi. Baterija se napuni u 1 sat, a pruža 30 minuta brijanja. 5-minutno brzo punjenje dostatno je za jedno brijanje.
Njemački dizajn
Ergonomsko hvatište za intuitivnu upotrebu. Za jednostavno i lako brijanje i podrezivanje dlačica.

Šifra: 142260
Robna marka:BRAUN
Kataloški broj: BRAUN 1011001983
Kategorija: MALI KUĆANSKI > Aparati za šišanje
Jamstvo:2 godine
Aktivni asortiman:DA