Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Saznaj više

BRAUN BS 1000 mini Zoom
BRAUN BS 1000 mini trimer za tijelo bs 1000, mini

45,66 €

  • na lageru dostupno

Mini trimer za tijelo Braun BS1000, električni trimer za dlačice na tijelu, za žene i muškarce; precizno, brzo i jednostavno uklanja dlačice s bikini-zone, pazuha i prsa; za mokru i suhu upotrebu, s češljićem, savršen i kad ste u pokretu; bijele boje
Istaknute značajke:
BRZO I JEDNOSTAVNO: malen i prijenosan, za učinkovito uklanjanje dlačica s tijela
NJEŽAN I KOMPAKTAN: osmišljen za učinkovito i nježno podrezivanje dlačica kod oba spola
MOKRA I SUHA UPOTREBA: 100% vodootporan, pa ga možete koristiti kako želite
PRECIZAN: njemačka tehnologija za učinkovito podrezivanje i oblikovanje dlačica na tijelu
MULTIFUNKCIONALAN: za podrezivanje i oblikovanje dlačica na različitim dijelovima tijela
Opis proizvoda
Posebno osmišljen mini električni trimer za tijelo, za muškarce i žene: brzo, jednostavno i nježno pruža vrhunske rezultate čak i na osjetljivim područjima. Precizno podrezuje dlačice, dajući vam preciznu kontrolu nad duljinom dlačica. Brzo i nježno podrezivanje dlačica na tijelu: bilo kada i bilo gdje.
Sadržaj pakiranja:
1x mini trimer
1x češljić za podrezivanje
1x četkica za čišćenje
1x AA baterija
Brzo i jednostavno uklanjanje dlačica na tijelu
Braunov mini trimer za tijelo posebno je osmišljen za jednostavnu upotrebu bez ikakvih komplikacija – omogućuje nježno i lako uklanjanje dlačica i kod kuće i kad ste u pokretu.
Kompaktan dizajn
Kombinacija kompaktnog oblika i pametnog dizajna ovog mini trimera za tijelo omogućuje praktičnu upotrebu kad god vam zatreba brzinsko dotjerivanje.
Korištenje na cijelom tijelu
Ovaj mini trimer dizajniran je tako da bude svestran: njegov kompaktan oblik prikladan je za različite dijelove tijela. Na taj način osigurava uklanjanje i podrezivanje dlačica uz pouzdanu kontrolu i preciznost, bilo kada i bilo gdje.
Precizno podrezivanje
Uredite dlačice na tijelu uz pomoć praktičnog češljića za podrezivanje. Njemačka tehnologija podrezivanja učinkovita je i na izazovnim područjima poput bikini-zone.
Mokra i suha upotreba
100% vodootporan. Koristite ovaj trimer za podrezivanje dlačica „na suho“ ili pod vodom – kako god vam se više sviđa.
Nježan prema koži
Pouzdano i brzo podrezivanje dlačica, zahvaljujući ergonomskom dizajnu koji osigurava nježno klizanje i veću ugodnost za kožu.
Nevjerojatno malen, nevjerojatno koristan
Minijaturna veličina za maksimalnu praktičnost. Samo ga ubacite u ruksak ili neseser i bit će vam pri ruci kad god ga zatrebate.
Dizajniran u Njemačkoj
S više od 50 godina njemačke stručnosti u uklanjanju dlačica, ovaj je trimer dizajniran za učinkovito i nježno uklanjanje dlačica na tijelu.

Šifra: 148190
Robna marka:BRAUN
Kataloški broj: BRAUN 1011002654
Kategorija: MALI KUĆANSKI > Aparati za šišanje
Jamstvo:2 godine
Aktivni asortiman:DA