Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Također Vas obavještavamo da su trenutačno na društvenim mrežama u opticaju lažne objave koje koriste Elipso logo ali nemaju nikakve veze sa Elipsom i koje na lažni način prikazuju mogućnost kupovine proizvoda u Elipsu po znatno (nerealno) sniženim cijenama. Saznaj više

philips muška njega akcija srpanj 2024
PHILIPS HC9420 15 Zoom
PHILIPS HC9420 15 aparat za šišanje

84,00 € 99,00 €

  • na lageru dostupno

Gumbi za upravljanje slika

Gumbi za upravljanje


Aparat za šišanje tvrtke Philips sadrži intuitivno korisničko sučelje koje daje preciznu povratnu informaciju o odabranoj duljini.

Motorizirani češljevi slika

Motorizirani češljevi


Motorizirani sustav postavki duljine omogućava jednostavan odabir i zaključavanje željene duljine.

Prilagodljivi češljevi slika

Prilagodljivi češljevi


Prilagodljivi češljevi za kosu za najbolje rezultate šišanja. Aparat za šišanje isporučuje se s 3 prilagodljiva češlja za kosu.

Philips muška njega akcija srpanj 2024

Akcija traje od 01.07. do 04.08.2024. ili do isteka zaliha.

Šišač Serije 9000 daje vam potpunu preciznost i kontrolu vaše frizure samo jednim klikom. S motoriziranim češljevima i visokoučinkovitim reznim elementom, to je jedina mašina za šišanje koja dosljedno daje očekivane rezultate.
Metalne oštrice koje se same oštre
60 postavki duljine - 0,5 - 42mm
120 minuta bežične upotrebe/1h punjenja
Bez napora se prilagođava gustoj kosi
Intuitivno korisničko sučelje daje vam preciznu povratnu informaciju o odabranoj duljini. Koristite gumbe za jednostavan odabir i zaključavanje više od 60 postavki duljine.
Šifra: 151591
Robna marka:PHILIPS
Kataloški broj: PHI HC9420/15
Kategorija: MALI KUĆANSKI > Aparati za šišanje
Jamstvo:2 godine
Aktivni asortiman:DA