REMINGTON HC5020 Zoom
REMINGTON HC5020 šišač za kosu; 5-18mm

25,08 €

  • na lageru dostupno

Remington Apprentice šišač za kosu je idealan set za šišanje kose kod kuće. Sadrži sve potrebne nastavke za uređivanje; stoga samo uzmite komplet, uključite ga i spremni ste za uređivanje.
Pet češljeva za šišanje na dužine daje vam savršeni niz opcija kada se radi o željenoj dužini i stupnju šišanja. Prilagodite svoj stil i frizuru, od obrijane, kratke kose do duže, teksturirane frizure.
Napaja se putem električnog kabla kako bi ga uvijek mogli koristiti, pa ne morate brinuti da će vam se isprazniti baterija. Također ima zaštitnu kapicu za oštricu, što znači da šišač možete sigurno pohraniti i sačuvati oštrinu oštrice, bez ogrebotina ili porezotina.

Visokokvalitetna izvedba
Izdržljive oštrice koje se same oštre, od poboljšanog nehrđajućeg čelika pružaju visokokvalitetnu izvedbu podrezivanja svaki put. Oštrice se same oštre pa ne trebate brinuti da će oslabiti.

Brijačnica kod kuće
Ovaj svestrani set od deset dijelova sadrži sve što vam je potrebno za šišanje kod kuće, uključujući visokokvalitetni šišač, češljeve za dužine šišanja, četku za vrat i frizerski češalj, pa možete kreirati odabranu frizuru i biti svoj vlastiti brijač.
Čelične oštrice se same oštre
Rad s električnim kablom
Češljevi 5 - 18 mm
Četka za vrat
Četkica za čišćenje
Češalj
Zaštitna kapica za oštricu
Šifra: 154301
Robna marka:REMINGTON
Kataloški broj: REMINGTON HC5020
Kategorija: MALI KUĆANSKI > Aparati za šišanje
Jamstvo:3 godine
Aktivni asortiman:DA