Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Također Vas obavještavamo da su trenutačno na društvenim mrežama u opticaju lažne objave koje koriste Elipso logo ali nemaju nikakve veze sa Elipsom i koje na lažni način prikazuju mogućnost kupovine proizvoda u Elipsu po znatno (nerealno) sniženim cijenama. Saznaj više

REMINGTON HC5035 Zoom
REMINGTON HC5035 aparat za šišanje, colorcut

35,70 €

  • na lageru dostupno

S ovim genijalnim šišačem, koji je savršen za cijelu obitelj, više nema šanse da se zabunite oko vaše duljine oštrica. Svaki nastavak je u drugoj boji, čime jednostavno možete odabrati željenu dužinu. Zapravo, ovaj pametni set za šišanje ima sve što vam je potrebno kako biste jednostavno i s punim povjerenjem šišali kosu svim članovima obitelji u udobnosti vašeg doma.
Ovaj šišač za kosu vrhunske kvalitete pruža iznimne rezultate šišanja svaki put, sa svojim naprednim oštricama od čelika koje se same oštre.
Oštrice od nehrđajućeg čelika
Oštrice se same oštre
9 nastavaka u boji za jednostavan odabir dužine šišanja (1,5 – 25 mm)
Polugica za podešavanje prijelaza između dužina šišanja (0, 5 – 2 mm)
Radi s električnim kablom
Četkica za čišćenje
Četka za vrat
Škare
Češalj za oblikovanje kose
Šifra: 117137
Robna marka:REMINGTON
Kataloški broj: REMINGTON HC5035
Kategorija: MALI KUĆANSKI > Aparati za šišanje
Jamstvo:3 godine
Aktivni asortiman:DA