Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Također Vas obavještavamo da su trenutačno na društvenim mrežama u opticaju lažne objave koje koriste Elipso logo ali nemaju nikakve veze sa Elipsom i koje na lažni način prikazuju mogućnost kupovine proizvoda u Elipsu po znatno (nerealno) sniženim cijenama. Saznaj više

NB907W Zoom
NB907W blender

99,00 €

  • na lageru dostupno

Snažna oštrica slika

Snažna oštrica


Snažna oštrica od nehrđajućeg čelika dizajnirana je za optimalnu ekstrakciju hranjivih sastojaka. Intuitivan dizajn koji Vam omogućuje jednostavno korištenje.

Priprema u manje od 60 sekundi slika

Priprema u manje od 60 sekundi


Znaš li da se većina smoothie-ja može pripremiti u manje od 60 sekundi? Sada možeš uklopiti zdravu prehranu u svoj užurban dan!

Praktičnost i funkcionalnost slika

Praktičnost i funkcionalnost


S 900 W snage, nutribullet® Pro je sve što ti je potrebno za pripremu zdravih obroka. Jednostavnog dizajna omogućuje pripremu smoothie-ja u svega 60 sekundi.

Kompaktnog dizajna, nutribullet Pro idealan je blender za pripremu zdravih obroka.
Snažan motor od 900 W, savršen je za usitnjavanje tvrdih namirnica poput sjemenki, kelja i cijelih orašastih plodova u svilenkaste smoothieje.
Vrlo jednostavan za upotrebu, u čašu ubaci sastojke, na bazu motora pripasaj čašu, okreni i blendanje može započeti.
Potrebno je svega 60 sekundi da omiljene sastojke pretvoriš u zdrav smoothie.
Uz pripadajuće nastavke; poklopac za pohranjivanje, svoj smoothie možeš spremiti u frižider za kasnije ili pak koristiti to-go poklopac s otvorom i obručem s ručkom kako bi i izvan doma uživao/la u zdravim obrocima.
Inovativna Nutrient Extraction oštrica omogućuje usitnjavanje bilo kojeg sastojka uz očuvanje hranjivih sastojaka.
Sada možeš uklopiti zdravu prehranu u svoj užurban dan! Jednostavan, intuitivan dizajn čini ovo uređajem koji ćeš koristiti svaki dan, sastojke poput jagoda ili špinata pretvori u napitak glatke teksture.
Ovaj blender jednostavan je i za održavanje. Jednostavno odvrni oštrice, isperi ih deterdžentom i vodom, a čaše i poklopac peri u perilici posuđa.
Model Nutribullet PRO dolazi sa sljedećim nastavcima: BPA free velika čaša od 900 ml i 700ml, To-Go poklopac s otvorom, obruč za čašu i obruč za čašu s ručkom.
Šifra: 157297
Robna marka:Nutribullet
Kataloški broj: NB NB907W
Kategorija: MALI KUĆANSKI > Blenderi
Jamstvo:2 godine
Aktivni asortiman:DA