Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Također Vas obavještavamo da su trenutačno na društvenim mrežama u opticaju lažne objave koje koriste Elipso logo ali nemaju nikakve veze sa Elipsom i koje na lažni način prikazuju mogućnost kupovine proizvoda u Elipsu po znatno (nerealno) sniženim cijenama. Saznaj više

BRAUN 1011003757 Zoom
BRAUN 1011003757 brijaći aparat, 8517s srebrni

609,90 €

  • na lageru dostupno

NOVA VRHUNSKA RAZINA BRIJANJA slika

NOVA VRHUNSKA RAZINA BRIJANJA


Braun Series 8, električni brijaći aparat za muškarce dizajniran za precizno, temeljito i udobno brijanje - na suho ili pod vodom.

Za suho i mokro brijanje slika

Za suho i mokro brijanje


Braun Series 8 električni brijač omogućuje vam temeljito i nježno brijanje - suho li mokro, potpuno je svejedno, rezultati neće izostati!

Proizveden u Njemačkoj slika

Proizveden u Njemačkoj


Braun Series 8 električni brijaći aparat proizveden je u Njemačkoj. Napravljen je da traje i da vašoj koži pruži njegu i učinkovitost kakva vam je potrebna.

Braun Series 8, električni brijaći aparat za muškarce, 4 brijaća elementa i precizni trimer za duge dlačice, za temeljito i nježno mokro i suho brijanje, s postoljem za punjenje i 60-minutnom baterijom, proizveden u Njemačkoj, 8517s galvano srebrni

Otkrijte potpuno novu razinu brijanja uz novu moćnu generaciju vodootpornih električnih brijaćih aparata s mrežicom Braun Series 8. Njegova 4 savršeno usklađena sonična brijaća elementa pružaju temeljito i nježno brijanje čak i kad su u pitanju najgušće brade. ProTrimmer savršeno podrezuje čak i najzahtjevnije dlačice - zaliske, brkove i ispod nosa. Nadalje, brijaća je glava pokretljiva za 40° što joj omogućuje prilagođavanje najrazličitijim konturama lica osiguravajući temeljito i ugodno brijanje čak i na zahtjevnijim područjima. Uređaj je 100% proizveden u Njemačkoj i 100% vodootporan. Pokreće ga snažna litij-ionska baterija koja traje do 60-minuta. Možete ga koristiti i za mokro i za suho brijanje, a s njim dobivate i postolje za punjenje.

Sadržaj pakiranja

1x električni brijaći aparat
1x postolje za punjenje
1x tekstilni putni etui
1x četkica za čišćenje

Šifra: 159625
Robna marka:BRAUN
Kataloški broj: BRAUN 1011003757
Kategorija: MALI KUĆANSKI > Brijaći aparati
Aktivni asortiman:DA