Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Također Vas obavještavamo da su trenutačno na društvenim mrežama u opticaju lažne objave koje koriste Elipso logo ali nemaju nikakve veze sa Elipsom i koje na lažni način prikazuju mogućnost kupovine proizvoda u Elipsu po znatno (nerealno) sniženim cijenama. Saznaj više

BRAUN S7 71-S4200CS Zoom
BRAUN S7 71-S4200CS brijaći aparat s7 71-s4200cs

331,67 €

  • na lageru dostupno

Baterija slika

Baterija


Braun proizvode za mušku njegu tijela, osim poznate njemačke kvalitete izrade i dizajna za svakodnevno korištenje, odlikuju i druge bitne značajke.

Mokro / Suho brijanje slika

Mokro / Suho brijanje


Bilo gdje i bilo kada. Brijači aparati za mušku njegu tijela tvrtke Braun u potpunosti su vodootporni, certificirani s IPX7 vodootpornim certifikatom.

Električni brijaći aparat za muškarce Braun Series 7 ima glavu koja se prilagođava za 360° kako bi pružila glatko brijanje, dok tehnologija AutoSense očitava gustoću vaše brade i prilagođava joj svoj rad, uklanjajući više dlačica pri svakom brijanju.
Litij-ionska baterija pruža do 3 tjedna brijanja, a 5-minutno brzo punjenje dostatno je za jedno brijanje. Ovaj muški brijaći aparat je 100% vodootporan te prikladan i za mokru i za suhu upotrebu.
Kompatibilan je sa sustavom EasyClick. Precizni trimer dolazi s uređajem.
Istaknute značajke:
Električni brijaći aparat s 360-stupanjskom prilagodbom za glatko brijanje, čak i na problematičnim područjima.
Učinkovit i kod zahtjevnijih brada: tehnologija AutoSense očitava značajke vaše brade i prilagođava rad motora njezinoj gustoći, hvatajući i podrezujući više dlačica pri svakom brijanju.
Litij-ionska baterija za do 3 tjedna brijanja (do 50 minuta rada). 5-minutno brzo punjenje dostatno je za jedno brijanje.
100% vodootporni električni brijaći aparat za mokru i suhu upotrebu.
S ovim brijaćim aparatom dobivate i nastavak s preciznim trimerom te postolje za punjenje.
Sadržaj pakiranja
1x električni brijaći aparat Series 7, srebrni
1x nastavak s preciznim trimerom
1x postolje s punjačem
1x putni etui
1x utikač SmartPlug koji se automatski prilagođava naponu 100-240 V diljem svijeta
1x četkica za čišćenje
1x meka torbica
Šifra: 155266
Robna marka:BRAUN
Kataloški broj: BRAUN 1011003243
Kategorija: MALI KUĆANSKI > Brijaći aparati
Jamstvo:2 godine
Aktivni asortiman:DA