Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Također Vas obavještavamo da su trenutačno na društvenim mrežama u opticaju lažne objave koje koriste Elipso logo ali nemaju nikakve veze sa Elipsom i koje na lažni način prikazuju mogućnost kupovine proizvoda u Elipsu po znatno (nerealno) sniženim cijenama. Saznaj više

PANASONIC ER-CKL2-A301 Zoom
PANASONIC ER-CKL2-A301 multishape aparat; modularni; li-ion bat

85,00 €

  • na lageru dostupno

Samo dodaci koji su vam potrebni slika

Samo dodaci koji su vam potrebni


Odaberite samo ono što vam je potrebno – modularnost sustava u startu vam omogućuje izradu vlastite jedinstvene kombinacije.

Jedna punjiva baterija slika

Jedna punjiva baterija


Umjesto velikog broja elektroničkih uređaja od kojih svaki ima svoju bateriju, uz MULTISHAPE dobijete samo jednu punjivu bateriju.

Jedan punjač slika

Jedan punjač


Nema potrebe za velikim brojem utičnica ili stalnim uključivanjem i isključivanjem uređaja. MULTISHAPE ima samo jedan punjač.

Započnite s radom modularnog sustava za osobnu njegu MULTISHAPE – dostupan kao komplet s glavom trimera za bradu, kosu i tijelo ER-CTW1 i glavnom jedinicom ER-CBL1 s litij-ionskom baterijom.
Prilagodljivi sustav zadovoljava potrebe vašeg stila i njege, bez obzira na to koliko se mijenjaju.
Glavnu jedinicu pokreće dugotrajna litij-ionska baterija i ona je osnova za sve pričvrsne glave MULTISHAPE, kao što je isporučeni trimer za bradu/kosu/tijelo.

Budite spremni za svaku prigodu – uz MULTISHAPE. Razvija se zajedno s vašim stilom i potrebama njege. Jednostavno stvorite vlastiti komplet tako da na glavnu jedinicu dodate željene pričvrsne glave koje se prodaju odvojeno.

Spremni za putovanje
MULTISHAPE je savršen jedinstveni uređaj za putovanja koji se može nadograditi svim nastavcima koji su vam potrebni, bez obzira na to kamo idete. Zahvaljujući kompaktnom dizajnu i odvojivim nastavcima, pakiranje za putovanje nije teško.

Manje otpada
Održivost je srž sustava MULTISHAPE – odabirete samo nastavke koji su potrebni za vaš osobni stil. Stvara se manje otpada jer nema nepotrebnih nastavaka. A ako promijenite izgled, uvijek sustavu možete dodati nove dijelove.

- Modularni sustav za osobnu njegu MULTISHAPE
Precizno prilagodite duljinu šišanja uz 58 koraka

- Jedinstveni dizajn oštrice optimiziran za bradu, kosu i tijelo

- Dugotrajna litij-ionska baterija i trominutno brzo punjenje

- Uključuje zaštitni poklopac i torbicu, idealno za putovanja

- Dugotrajno održivo rješenje
Šifra: 155551
Robna marka:PANASONIC
Kataloški broj: PAN ER-CKL2-A301
Kategorija: MALI KUĆANSKI > Brijaći aparati
Jamstvo:2 godine
Aktivni asortiman:DA