Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Također Vas obavještavamo da su trenutačno na društvenim mrežama u opticaju lažne objave koje koriste Elipso logo ali nemaju nikakve veze sa Elipsom i koje na lažni način prikazuju mogućnost kupovine proizvoda u Elipsu po znatno (nerealno) sniženim cijenama. Saznaj više

philips muška njega akcija srpanj 2024
PHILIPS BT3238 15 Zoom
PHILIPS BT3238 15 podrezivač brade

45,00 € 55,00 €

  • na lageru dostupno

Lift&Trim sustav slika

Lift&Trim sustav


Ovaj podrezivač s inovativnim sustavom Lift & Trim podiže i hvata više nisko položenih dlačica radi postizanja učinkovitih i ravnomjernih rezultata.

20 postavki duljine slika

20 postavki duljine


Podrezivač ima 20 različitih postavki za duljinu s preciznošću od 0,5 mm. Ravnomjerno podrezuje neovisno koliki pritisak primijenite.

 90 minuta rada slika

90 minuta rada


Vrijeme rada do 90 minuta nakon samo 1 sata punjenja, plus brzo punjenje od 5 minuta.

Philips muška njega akcija srpanj 2024

Akcija traje od 01.07. do 04.08.2024. ili do isteka zaliha.
Ovaj podrezivač s inovativnim sustavom Lift & Trim podiže i hvata više nisko položenih dlačica radi postizanja učinkovitih i ravnomjernih rezultata. Na taj ćete način lako postići željenu trodnevnu, kratku ili dugu bradu.
Postavke za preciznost do 0,5 mm
Oštrice od nehrđajućeg čelika
90 min bežične uporabe / 1 h punjenja
Brzo punjenje 5 min
Sustav Lift & Trim
20 postavki koje se mogu zaključati, 0,5 - 10 mm uz preciznost od 0,5 mm.
Svjetla naznačuju kada je baterija pri kraju, prazna, puna ili se puni.
Savršeno, a ipak nježno podrezivanje svaki put. Podrezivač ima oštrice od čelika koje se same oštre - blago se dodiruju i tako se oštre tijekom podrezivanja kako bi ostale izuzetno oštre i učinkovite kao i prvog dana.
Tehnologija DuraPower smanjuje trenje oštrica, čime se motor i baterija štite od preopterećenja. Na taj način vrijeme trajanja baterije podrezivača povećava se za 4 puta.
Šifra: 160334
Robna marka:PHILIPS
Kataloški broj: PHI BT3238/15
Kategorija: MALI KUĆANSKI > Brijaći aparati
Jamstvo:2 godine
Aktivni asortiman:DA