Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Također Vas obavještavamo da su trenutačno na društvenim mrežama u opticaju lažne objave koje koriste Elipso logo ali nemaju nikakve veze sa Elipsom i koje na lažni način prikazuju mogućnost kupovine proizvoda u Elipsu po znatno (nerealno) sniženim cijenama. Saznaj više

PHILIPS NT3650 16 Zoom
PHILIPS NT3650 16 trimer

19,00 €

  • na lageru dostupno

Podrezivač tvrtke Philips za dlačice u nosu iz serije 3000 ugodno podrezuje dlačice u nosu, ušima i obrve. Nova tehnologija PrecisionTrim i sustav za zaštitu dizajnirani su tako da pružaju jednostavno i učinkovito podrezivanje bez čupanja i povlačenja.
Sustav za zaštitu sastoji se od pokrova preko oštrica koji je dizajniran tako da one nikad neće doći u doticaj s vašom kožom, a istovremeno će vam omogućiti sigurno navođenje dlačica prema elementu za rezanje. Štitnik je dizajniran tako da podrezivanje čini ugodnim i sigurnim, pri čemu smanjuje količinu nezahvaćenih dlačica i štiti od čupanja i povlačenja te porezotina.
Oštrice od nehrđajućeg čelika.
Potpuno periv.
Pogodan za uporabu pod tušem.
Šifra: 146916
Robna marka:PHILIPS
Kataloški broj: PHI NT3650/16
Kategorija: MALI KUĆANSKI > Brijaći aparati
Aktivni asortiman:DA