Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Također Vas obavještavamo da su trenutačno na društvenim mrežama u opticaju lažne objave koje koriste Elipso logo ali nemaju nikakve veze sa Elipsom i koje na lažni način prikazuju mogućnost kupovine proizvoda u Elipsu po znatno (nerealno) sniženim cijenama. Saznaj više

philips muška njega akcija svibanj 2024
PHILIPS NT5650 16 Zoom
PHILIPS NT5650 16 trimer

24,00 € 29,00 €

  • na lageru dostupno

Philips muška njega akcija svibanj 2024

Akcija traje od 27.05. do 30.06.2024. ili do isteka zaliha.
Podrezivač tvrtke Philips za dlačice u nosu iz serije 5000 nježno podrezuje dlačice u nosu, ušima, obrve i ostale dlačice na licu. Nova tehnologija PrecisionTrim i sustav za zaštitu dizajnirani su tako da pružaju jednostavno i učinkovito podrezivanje bez čupanja i povlačenja.
Nježno uklonite neželjene dlačice iz nosa i ušiju. Prije upotrebe provjerite jesu li vam nosnice čiste i zatim pažljivo umetnite podrezivač u nos na dubinu ne veću od 0,5cm i počnite s polaganim kružnim pokretima. Pri podrezivanju dlačica u ušima provjerite jesu li vam uši čiste od voska. Kod podrezivanja obrva, stavite jedan od dva češlja (3 i 5 mm) u utore podrezivača i primijenite lagani pritisak dok ga pomičete nasuprot smjera rasta dlačica za ravnomjerno podrezivanje obrva na željenu dužinu. Za detaljno podrezivanje upotrebljavajte ga s ili bez češlja za detaljno podrezivanje koji se nalazi u pakiranju. Podesite kut za podrezivanje, oblikovanje i definiranje rubova svoje brade ili kozje bradice uz pomoć precizne glave za oblikovanje.
Šifra: 146782
Robna marka:PHILIPS
Kataloški broj: PHI NT5650/16
Kategorija: MALI KUĆANSKI > Brijaći aparati
Jamstvo:2 godine
Aktivni asortiman:DA