remington brijači aparati akcija 2021
REMINGTON XR1530 Zoom
REMINGTON XR1530 muški brijač

699,00 kn 524,25 kn

  • do 12 rata bez kamata, 43,69 kn/ mjesec

  • na lageru dostupno za internet prodaju

  • Dostava 35 kn

LiftLogic oštrice  slika

LiftLogic oštrice


S Remington Ultimate Rotary Series R9 brijaćim aparatima doživite novo iskustvo podrezivanja, brijanja i održavanja svoje brade.

Briga o konturama vašeg lica slika

Briga o konturama vašeg lica


Remington se pobrinuo da iskustvo brijanja za svakog muškarca postane što je više moguće ugodno, a da rezultati budu savršeni.

100% vodootporan  slika

100% vodootporan


Brijaći aparati Ultimate Rotary Series su uređaji koje ne krasi samo vrhunski dizajn. Aparati za brijanje će ostaviti snažan dojam na vas.

Remington brijači aparati akcija 2021

Iskoristite 25% popusta na odabrane brijače. Akcija traje od 26.07. do 20.09.2021. ili do isteka zaliha.
Iskusite novu glatkoću brijanja s Ultimate Rotary Series R7 brijaćim aparatom. U snažnoj crnoj, hladnoj srebrnoj i Remington crvenoj boji, ovaj aparat za brijanje će ostaviti snažan ojam na vašu kupaonicu, kao i na vašu rutinu brijanja.

Uživajte u LiftLogic oštricama koje vam pružaju temeljitiju izvedbu rezanja*. Pomažući vam da postignete glađe brijanje, prva oštrica podiže i drži dlačice napetima, dok ih druga oštrica učinkovito skraćuje bliže samom folikulu dlake. Kako bi zaštitili vašu kožu tijekom brijanja, Ultimate Rotary Series R7 također ima antimikrobni sustav zaštite

Nježan prema obrisima vašeg lica, Ultimate Rotary Series R7 aparat ima višesmjerne glave za brijanje koje se prilagođavaju kutovima vašeg lica. Fleksibilno se kreće oko linije čeljusti, preko lica i vrata, pa možete postići najbolji mogući kontakt s kožom i udobnost na svakoj crti lica.

Brijanje nikad nije bilo lakše s Ultimate Rotary Series R7 koji je 100% vodootporan - idealan za korištenje s gelom ili pjenom za brijanje ili da ga uzmete sa sobom na tuširanje. Svoj aparat za brijanje možete oprati između korištenja za maksimalnu čistoću i higijenu.
Temeljitije, glađe brijanje
LiftLogic oštrice pružaju vam izvedbu temeljitijeg brijanja*. Dok prva oštrica podiže i drži dlačice napetima, druga oštrica ih učinkovito skraćuje bliže samom folikulu dlake.

Briga o vašoj koži
Ultimate Rotary Series R7 ima antimikrobnu zaštitu koja je napravljena kako bi brinula o vašoj koži tijekom brijanja. Antimikrobni dodaci se nalaze u samom aparatu i štite vašu kožu od bakterija te sprečavaju iritacije ili infekcije.
LiftLogic oštrice
Antimikrobni sustav zaštite
Glave brijača pokreću se u više smjerova
100% vodootporan
Trimer za detalje
Sa snagom litija – do 50 minuta korištenja
Vrijeme punjenja: 4 sata
Trostupanjski LED indikator procesa punjenja
Stalak za punjenje
Bežični rad
Postolje za punjenje
2 godine jamstva
+ dodatna 1 godina jamstva uz registraciju unutar 28 dana od kupnje na Remington Hrvatska
Šifra: 133402
Robna marka:REMINGTON
Kataloški broj: REMINGTON XR1530
Kategorija: MALI KUĆANSKI > Brijaći aparati
Jamstvo:2 godine
Aktivni asortiman:DA