Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Također Vas obavještavamo da su trenutačno na društvenim mrežama u opticaju lažne objave koje koriste Elipso logo ali nemaju nikakve veze sa Elipsom i koje na lažni način prikazuju mogućnost kupovine proizvoda u Elipsu po znatno (nerealno) sniženim cijenama. Saznaj više

XIAOMI BHR6396EU Zoom
XIAOMI BHR6396EU aparat za brijanje i šišanje; nos; uši

49,00 €

  • na lageru dostupno

Xiaomi Grooming Kit Pro omogućuje jednostavnije brijanje, podrezivanje dlačica u nosu ili ušima, uklanjanje dlačica s tijela ili jednostavno uređivanje kose!
Sadrži 40 postavki duljine s preciznošću od 0.5 mm gdje možete okrenuti tipku za podešavanje duljine brijanja ili šišanja.
Glavna oštrica izrađena je od nehrđajućeg čelika
Oscilira oko 6000 puta u minuti uz laganu vibraciju i glatko brijanje. Ima pametni digitalni LED zaslon koji prikazuje razinu baterije te bljeska kao podsjetnik na punjenje.
Šifra: 160100
Robna marka:XIAOMI
Kataloški broj: XIAOMI BHR6396EU
Kategorija: MALI KUĆANSKI > Brijaći aparati
Jamstvo:2 godine
Aktivni asortiman:DA