Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Također Vas obavještavamo da su trenutačno na društvenim mrežama u opticaju lažne objave koje koriste Elipso logo ali nemaju nikakve veze sa Elipsom i koje na lažni način prikazuju mogućnost kupovine proizvoda u Elipsu po znatno (nerealno) sniženim cijenama. Saznaj više

akcija xiaomi av mka 7mj 2024
XIAOMI BHR7052EU Zoom
XIAOMI BHR7052EU brijaći aparat; 14 postavki dužine

24,50 € 29,00 €

  • na lageru dostupno

Akcija Xiaomi AV MKA 7mj 2024

Akcija na odabrani Xiaomi asortiman audio video tehnike i malih kucanskih aparata. Akcija traje od 08.07.2024. do 04.08.2024. ili do isteka zaliha.
UniBlade Trimmer dolazi uz inovativnu trosmjernu oštricu koja reže dlačice razne duljine i debljine kao i one savijene i polegnute.
Uz UniBlade Trimmer nema straha od oštećenja kože jer dolazi uz potpuno prekrivajuću foliju koja djeluje kao barijera oštrice prema koži.
Folija prekriva oštricu i hvata dlačice svojim rupicama te tako eliminira iritaciju kože tijekom procesa brijanja.
Uređaj dolazi uz 14 postavki dužine češlja kako bi mogli obrijati i podrezati dlake na licu i tijelu pomoću višenamjenskog uređaja za njegu.
Uređaj dolazi uz plutajuću glavu za brijanje koja se može okrenuti za 40 stupnjeva i fleksibilno podešavati za precizno brijanje!
Oštrica prati liniju lica obraza, čeljusti i zalisaka.
Uređaj dolazi uz bežično punjenje gdje je stalak moguće postaviti na zid što je vrlo praktično za držanje.
UniBlade Trimmer dolazi uz optimizirani matirani dizajn koji poboljšava jednostavnost korištenja te sadrži značajku zaključavanja za vrijeme puta i indikator razine baterije.
Šifra: 160101
Robna marka:XIAOMI
Kataloški broj: XIAOMI BHR7052EU
Kategorija: MALI KUĆANSKI > Brijaći aparati
Jamstvo:2 godine
Aktivni asortiman:DA