Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Saznaj više

hello spring 2024
REMINGTON CI5519 Zoom

Kod za popust nije moguće iskoristiti na ovom artiklu.

REMINGTON CI5519 uvijač za kosu

26,85 € 38,36 €

  • na lageru dostupno

  • Kod za popust nije moguće iskoristiti na ovom artiklu

Hello spring 2024

Preko 2000 artikala po akcijskim cijenama do -30% čeka vas u Elipsu. Akcija traje od 11.03 do 21.04.2024. ili do isteka zaliha.

Kod za popust nije moguće iskoristiti na ovom artiklu.
Kreirajte čvrste, definirane kovrče s uređajem za uvijanje kose Remington Pro Spiral Curl 19mm Variable Tong.

Ako ste oduvijek sanjali o čvrstim, definiranim uvojcima, ovaj uređaj vam može pomoći u stvaranju željenog izgleda. Zahvaljujući sloju od titana i keramike, možete kreirati glatki i sjajni izgled, dok vam zaštitni sloj nudi četiri puta veću zaštitu od standardnog sloja*.

Spajanjem tehnologije turmalina i iona s antistatičkim svojstvima i karakteristikama kako bi uređaj glatko klizio kroz kosu, oblikovanje kose je lakše nego što ste ikada zamišljati, a cijeli postupak je nježniji prema vašoj kosi kako bi izgledala sjajno i zdravo.

Postoji osam različitih postavki za temperaturu rada, a kako se uređaj zagrijava za 30 sekundi možete pronaći prave postavke za vaš tip kose. To vam omogućuje korištenje najmanje temperature rada, koja također omogućuje kreiranje stila i dugotrajnost koju želite - održavajući vašu kosu u tip-top stanju.

Uz sloj koji pruža četiri puta veću zaštitu*, možete brinuti o svojoj kosi dok ju oblikujete. Antistatička tehnologija i tehnologija uz koju uređaj glatko klizi kroz kosu olakšavaju proces oblikovanja i jamče postizanje uglađenijeg, jasnije izraženog izgleda, dok uz osam postavki temperature rada možete odabrati onu koja vam najviše odgovara.
Hvataljke od titana i keramike za glatkoću i sjaj
Četverostruka zaštita* preko zaštitnih slojeva – antistatički, sloj turmalina s ionima i keramički sloj koji glatko klizi kroz kosu
• Cijev promjera 19 mm za čvrsto definirane kovrče
• 8 postavki temperature rada 140-210°C
Brzo zagrijavanje za 30 sekundi
• Kotačić za uključivanje / isključivanje i podešavanje temperature rada
Lampica označava da je uređaj spreman
• Automatsko sigurnosno isključivanje nakon 60 minuta
Zakretni kabel
Postolje za zaštitu od topline
Hladan vrh
Univerzalni napon


Šifra: 133406
Robna marka:REMINGTON
Kataloški broj: REMINGTON CI5519
Kategorija: MALI KUĆANSKI > Četke i uvijači
Jamstvo:3 godine
Aktivni asortiman:DA