Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Saznaj više

REMINGTON CI6525 Zoom
REMINGTON CI6525 uvijač za kosu

42,34 €

  • na lageru dostupno

Kreirajte opuštene, sjajne uvojke s uređajem za uvijanje kose Remington Pro Soft Curl 25mm digital tong.

Uređaj Pro Soft Curl 25mm digital tong je dizajniran za stvaranje opuštenih uvojaka, dodavanje volumena i gipkosti kosi - cijev uređaja pomaže u stvaranju opuštenih uvojaka koji su prikladni za svaki dan, kao i za večernji izlazak.

S antistatičkom i tehnologijom turmalina s ionima koje omogućuju da uređaj glatko klizi kroz kosu, ne dolazi do čupanja i povlačenja kose, što znači da možete biti sigurni da će vaša kosa uvijek izgledati sjajno i zdravo.

Hvataljke uređaja od titana i keramike su specijalno napravljene kako bi vam omogućile oblikovanje kose za stvaranje glatkih, sjajnih uvojaka. Hvataljke su obložene slojem koji dokazano pruža četiri puta bolju zaštitu* od standardnog keramičkog sloja.

Odaberite između deset različitih postavki temperature rada između 130°C i 220°C, koje vam pomažu da pronađete pravu temperaturu za stvaranje i fiksiranje vaše frizure, za sve tipove kose. A s 30 sekundi zagrijavanja, ne morate dugo čekati kako biste dobili kosu prekrasnog izgleda!
"Cijev promjera 25 mm
Za razbarušenu kosu punu volumena koristite cijev promjera 25 mm koja je savršene veličine za kreiranje uvojaka prirodnog izgleda, koji svi žele.


Sloj titana i keramike
Četiri puta veća zaštita od standardnog keramičkog sloja, specijalni sloj turmalina s ionima, antistatički sloj i sloj uz koji uređaj glatko klizi vašom kosom omogućuju da vaša kosa bude u izvrsnom stanju, dok istodobno izgleda sjajno i puna života. "
Cijev promjera 25 mm
Za razbarušenu kosu punu volumena koristite cijev promjera 25 mm koja je savršene veličine za kreiranje uvojaka prirodnog izgleda, koji svi žele.

Sloj titana i keramike
Četiri puta veća zaštita od standardnog keramičkog sloja, specijalni sloj turmalina s ionima, antistatički sloj i sloj uz koji uređaj glatko klizi vašom kosom omogućuju da vaša kosa bude u izvrsnom stanju, dok istodobno izgleda sjajno i puna života.
Hvataljke od titana i keramike za glatkoću i sjaj
Četverostruka zaštita* preko zaštitnih slojeva – antistatički, sloj turmalina s ionima, keramički sloj koji glatko klizi kroz kosu
• 10 postavki temperature rada 130-220°C
Brzo zagrijavanje za 30 sekundi
• Cijev promjera 25 mm za mekane, opuštene uvojke
• Prekidač za uključivanje / isključivanje
• Kotačić za podešavanje temperature rada
Digitalni LCD zaslon
• Automatsko sigurnosno isključivanje nakon 60 minuta
Zakretni kabel
Sklopivo postolje za zaštitu od topline
Univerzalni napon ? Hladan vrh ? Jamstvo: 3 + 1 godina
* u usporedbi sa standardnim keramičkim slojem
Šifra: 133449
Robna marka:REMINGTON
Kataloški broj: REMINGTON CI6525
Kategorija: MALI KUĆANSKI > Četke i uvijači
Jamstvo:3 godine
Aktivni asortiman:DA