Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Također Vas obavještavamo da su trenutačno na društvenim mrežama u opticaju lažne objave koje koriste Elipso logo ali nemaju nikakve veze sa Elipsom i koje na lažni način prikazuju mogućnost kupovine proizvoda u Elipsu po znatno (nerealno) sniženim cijenama. Saznaj više

REMINGTON AC5700 Zoom
REMINGTON AC5700 sušilo za kosu copper radiance 2200w

55,61 €

  • na lageru dostupno

Sušilo za kosu Copper Radiance ima AC motor od 2200 W, koji vam omogućuje brzu profesionalnu izvedbu, pomažući vam kreirati sve stilove – od elastičnih uvojaka, do ravne, glatke kose. Napredna keramička rešetka sadrži bakar i elegantan je dodatak sušilu, a istovremeno omogućuje ravnomjerno puhanje toplog zraka. Uz 90 % više iona*, za sjajnu kosu bez stršećih vlasi, možete uživati u glatkim i sjajnim rezultatima svaki put.

Voljeli biste postići vrhunske profesionalne rezultate sušenja kose u udobnosti svog doma? Sada to možete, uz sušilo za kosu Copper Radiance. Sa snažnim AC motorom od 2200 W, koji ispušta zrak brzine 120 km/h, možete uživati u brzoj profesionalnoj izvedbi sušenja kose, svaki put.

Sušilo za kosu Copper Radiance spaja stil s izvedbom. Osim što njegova moderna kombinacija boja daje dozu elegancije vašoj rutini uređivanja kose, napredna keramička rešetka s bakrom omogućuje i ravnomjerno puhanje toplog zraka.

Uživajte u uvijek glatkoj kosi zdravog izgleda, zahvaljujući sušilu za kosu Copper Radiance. Pružajući vam prekrasne rezultate svaki put, ono sadrži 90 % više iona* koji vam pružaju sjaj kose bez stršećih vlasi o kojem ste oduvijek sanjali.

Napredna keramička rešetka s bakrom
Snažan motor od 2200 W / 120 km/h
AC motor profesionalne kvalitete
Tretman ionima – 90 % više iona*
Postavke za 3 stupnja topline / 2 brzine
Hladno puhanje
Koncentrator zraka za brzo sušenje kose
Difuzor zraka
Odvojiva stražnja rešetka se lako čisti
Ušica za vješanje za praktično pospremanje
Salonski kabel dužine 3 m
Šifra: 151038
Robna marka:REMINGTON
Kataloški broj: REMINGTON AC5700
Kategorija: MALI KUĆANSKI > Fenovi
Jamstvo:3 godine
Aktivni asortiman:DA