Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Također Vas obavještavamo da su trenutačno na društvenim mrežama u opticaju lažne objave koje koriste Elipso logo ali nemaju nikakve veze sa Elipsom i koje na lažni način prikazuju mogućnost kupovine proizvoda u Elipsu po znatno (nerealno) sniženim cijenama. Saznaj više

remington ženska njega summer 2024
REMINGTON AC5700 Zoom
REMINGTON AC5700 sušilo za kosu copper radiance 2200w

38,95 € 55,61 €

  • na lageru dostupno

Remington ženska njega summer 2024

Akcija traje od 01.07.2024. do 04.08.2024. ili do isteka zaliha.
Sušilo za kosu Copper Radiance ima AC motor od 2200 W, koji vam omogućuje brzu profesionalnu izvedbu, pomažući vam kreirati sve stilove – od elastičnih uvojaka, do ravne, glatke kose. Napredna keramička rešetka sadrži bakar i elegantan je dodatak sušilu, a istovremeno omogućuje ravnomjerno puhanje toplog zraka. Uz 90 % više iona*, za sjajnu kosu bez stršećih vlasi, možete uživati u glatkim i sjajnim rezultatima svaki put.

Voljeli biste postići vrhunske profesionalne rezultate sušenja kose u udobnosti svog doma? Sada to možete, uz sušilo za kosu Copper Radiance. Sa snažnim AC motorom od 2200 W, koji ispušta zrak brzine 120 km/h, možete uživati u brzoj profesionalnoj izvedbi sušenja kose, svaki put.

Sušilo za kosu Copper Radiance spaja stil s izvedbom. Osim što njegova moderna kombinacija boja daje dozu elegancije vašoj rutini uređivanja kose, napredna keramička rešetka s bakrom omogućuje i ravnomjerno puhanje toplog zraka.

Uživajte u uvijek glatkoj kosi zdravog izgleda, zahvaljujući sušilu za kosu Copper Radiance. Pružajući vam prekrasne rezultate svaki put, ono sadrži 90 % više iona* koji vam pružaju sjaj kose bez stršećih vlasi o kojem ste oduvijek sanjali.

Napredna keramička rešetka s bakrom
Snažan motor od 2200 W / 120 km/h
AC motor profesionalne kvalitete
Tretman ionima – 90 % više iona*
Postavke za 3 stupnja topline / 2 brzine
Hladno puhanje
Koncentrator zraka za brzo sušenje kose
Difuzor zraka
Odvojiva stražnja rešetka se lako čisti
Ušica za vješanje za praktično pospremanje
Salonski kabel dužine 3 m
Šifra: 151038
Robna marka:REMINGTON
Kataloški broj: REMINGTON AC5700
Kategorija: MALI KUĆANSKI > Fenovi
Jamstvo:3 godine
Aktivni asortiman:DA