Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Također Vas obavještavamo da su trenutačno na društvenim mrežama u opticaju lažne objave koje koriste Elipso logo ali nemaju nikakve veze sa Elipsom i koje na lažni način prikazuju mogućnost kupovine proizvoda u Elipsu po znatno (nerealno) sniženim cijenama. Saznaj više

akcija valera ljetna 2024
VALERA VA 8612 HP Zoom
VALERA VA 8612 HP sušilo za kosu

89,00 € 115,00 €

  • na lageru dostupno

VALERA slika

VALERA


Valera uređaji za oblikovanje i njegu kose imaju povijest dugu preko šesdeset godina, a kontinuirano se radi na inovacijama.

LONG LIFE MOTOR  slika

LONG LIFE MOTOR


Dugovječni izmjenični motori su fleksibilni motori koji su jednostavni za upravljanje, pa će Valera proizvodi biti dugotrajni.

ROTOCORD   slika

ROTOCORD


Valera uređaji za njegu i oblikovanje kose kao glavnu misiju imaju pojednostavljenje procesa održavanja kose zdravijom i ljepšom.

Akcija Valera ljetna 2024

Akcija na određeni Valera asortiman za njegu kose. Akcija traje od 10.06.2024. do 21.07.2024. ili do isteka zaliha.
PINK BOJA
Patentirani sustav zatezanja rotirajućeg kabela pruža slobodu pokreta tijekom rada sa sušilom za kosu. Zahvaljujući uređaju, kabel se više neće uvijati, zaplesti i vezati u čvorove.Dvije ultra tanke mlaznice vam omogućuju da lako napravite različite frizure: neogrijani TOUCH ME 7,5 cm - za sušenje i jednostavno oblikovanje, standardni 6 cm - za temeljit stil.Generator turmalina proizvodi negativno nabijene čestice - ione. Zahvaljujući ionizaciji, kosa zadržava prirodnu vlagu, lako se češlja i, unatoč češćem sušenju i oblikovanju, ostaje meka i sjajna. Zahvaljujući ionskoj hidrataciji, kosa neće izgubiti boju i sjaj. Sušenje i oblikovanje hladnim zrakom štiti kosu od stresa, a laka kontrola omogućuje vam uvijek precizno podešavanje željene temperature.Kompaktan i lagan, sušilo za kosu je vrlo učinkovit zbog svog moćnog električnog motora.Jedinstvena kombinacija izvrsnih karakteristika, velike snage, visokog tlaka zraka, velike brzine protoka uz minimalnu razinu buke - omogućava vam da optimizirate put protoka zraka unutar sušilo za kosu.
Šifra: 140034
Robna marka:VALERA
Kataloški broj: VALERA VA 8612 HP
Kategorija: MALI KUĆANSKI > Fenovi
Jamstvo:2 godine
Aktivni asortiman:DA